Samen van waarde

Zomerkrachten gezocht!

 

 

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Burgers willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

De NNCZ is in Hoogeveen, Hollandscheveld e.o., Haren e.o., Grijpskerk e.o., Noordbroek e.o. en Groningen op zoek naar:

Vakantiemedewerkers

voor de zorg, keuken of huishouding

Ben jij op zoek naar waardevol werk voor de zomerperiode? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij bent een scholier of student, minimaal 17 jaar en bereid om tijdens de zomervakantie van 1 juni tot 1 september 2019  tijdelijk werk te verrichten.

Ben jij inzetbaar voor een functie Helpende, Verzorgende, Verzorgende IG, Verpleegkundige, Keukenmedewerker of Huishoudelijk medewerker? Solliciteer dan direct middels onderstaand formulier. Ook als je geen ervaring hebt in de zorg nodigen wij je uit om te reageren voor de functie van Keukenmedewerker of Huishoudelijk medewerker. 

Je maakt dan kans op een hele leuke vakantiebaan waarin je van waarde bent voor onze cliënten en collega’s. Tevens maak je kans op een NNCZ beachcruiser! Deze fiets wordt verloot onder de Zomerkrachten van 2019.

Nadere informatie:
Voor meer informatie over één van de banen als Zomerkracht kun je contact opnemen met:

  • Hoogeveen / Hollandscheveld e.o.
    Heidy Haandrikman Gebiedsleidinggevende de Weide te Hoogeveen app of bel 06-82077426 of 0528-200270.
  • Haren e.o. / Noordbroek e.o. / Grijpskerk e.o. / Groningen
    Anita Schuiten Gebiedsleidinggevende Grijpskerk e.o. bel 0594-212531 of 06-10231224 of mail anita.schuiten@nncz.nl. 


Arbeidsvoorwaarden conform minimumloon:
Wat bieden wij? Salaris volgens het minimumloon, een verrekening van vakantie uren én reiskosten. Daarnaast een zorgvuldig en vitaal arbeidsomstandighedenpakket en een baan met uitdaging. De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd. Het salaris is afhankelijk van de functie en werkervaring.

Sollicitaties:
Sollicitaties kunnen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ190201 middels onderstaand formulier worden ingestuurd.

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Werkgebied *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *