Samen van waarde

Wijkverpleegkundigen

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

Op dit moment past de NNCZ haar primair proces aan; meer kwaliteit naar de basisteams en een kleiner aantal leidinggevenden. De NNCZ is daarom op zoek naar:

Wijkverpleegkundigen

Uren per week in overleg (minimaal 24 uur)

Ben jij de Wijkverpleegkundige die buiten de gebruikelijke kaders durft te denken en vind je het leuk om je kennis in te zetten voor de juiste dienstverlening voor onze cliënten? Wellicht zoeken we jou dan wel!

Functiebeschrijving:

Als Wijkverpleegkundige houd je je bezig met het indiceren, organiseren, en uitvoeren van cliëntgebonden zorg. Je geeft uitvoering aan het vastgestelde verpleeg- en behandelbeleid en draagt hiertoe zorg voor het begeleiden, verplegen en verzorgen van cliënten waarbij de cliënt centraal staat en de regie heeft. Je coacht collega’s in het team in de uitvoering van de zorg, het opstellen van de zorgleefplannen. Je maakt deel uit van een team en hebt, vanuit een gelijkwaardige positie, een coachende rol richting de teamleden op zorginhoud en op groei naar zelfstandigheid. Je onderhoudt op basis van het zorgleefplan een professionele relatie met cliënten. Als Wijkverpleegkundige draag je de visie, missie en kernwaarden van de NNCZ: Samen, Verbinden, Kracht, Waardevol en Dichtbij uit én ben je in staat collega’s hierin te coachen.

Functie-eisen:

  • Afgeronde opleiding HBO-V , aangevuld met kennis van de doelgroep en kennis en vaardigheden op het terrein van coaching. Is BIG-geregistreerd.
  • Enkele jaren werkervaring als (Wijk)Verpleegkundige. Heeft kennis van de organisatie, procedures en interne regelingen van het eigen werkgebied. Houdt zich op de hoogte van actuele en vakinhoudelijke ontwikkelingen.
  • Oplossingsgericht kunnen acteren op meerdere domeinen tegelijk; wonen, welzijn en (complexe) zorg.

Wie ben jij?

  • Je kunt zelfstandig werken, bent pro-actief en beschikt over probleemoplossend vermogen, sociale vaardigheden, tact, empathisch vermogen en je kunt omgaan met tegengestelde belangen. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, je bent een echte netwerker, een collega die fit, flexibel en vitaal is.
  • Je competenties zijn: coachende werkwijze, klantgericht handelen, samenwerken, resultaatgerichtheid en flexibel. Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.
  • Je bent stressbestendig en stelt prioriteiten (m.n. in een acute situatie).
  • Je bent een doener, denker en verbinder en werkt graag samen maar kan ook zelfstandig werken. Je bent flexibel inzetbaar en kan snel schakelen en weet humor op waarde te schatten.

Overige informatie:

De Noord Nederlandse Coöperatie van Zorgorganisaties (NNCZ) is gevestigd in de gemeenten Hoogeveen, Hollandscheveld, Haren, Grijpskerk en Noordbroek e.o.. Je standplaats is Hoogeveen, Hollandscheveld of Haren met indien nodig inzet elders in de organisatie. Voor meer informatie over onze organisatie, kijk op www.nncz.nl.

Nadere informatie:

Pas jij in bovenstaand profiel dan nodigen wij je van harte uit om te reageren! Voor meer informatie over de functie kun je per mail contact opnemen met Roeli Mossel; roeli.mossel@nncz.nl

Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT:

Wat bieden wij? Een goed geregeld pakket van: salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de CAO VVT. Daarnaast een zorgvuldig en vitaal arbeids-omstandigheden pakket en een echte dynamische uitdaging. De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. De functie is volgens FWG ingeschaald in functiegroep 50.

Sollicitatie:

Sollicitaties kunnen onder vermelding van vacaturenummer: NNCZ161106 middels onderstaand formulier worden ingestuurd.

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.