Samen van waarde

Vrijwilligers

“Vrijwilligers zijn voor cliënten van grote waarde!”

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met cliënten een waardevolle invulling aan de dag geven. Vrijwilligers geven cliënten net dat beetje extra aandacht. Zo kunt u iemand in uw buurt thuis bezoeken of een boodschap voor iemand doen. In de woonleefgroep in de woonzorgcentra wordt vaak gezamenlijk gegeten en de dag doorgebracht. Vrijwilligers kunnen helpen bij o.a. het koken, activiteiten en de krant lezen met cliënten in de gezamenlijke huiskamers.

Wilt u ook waardevol vrijwilligerswerk doen?

Geef dan in onderstaand contactformulier aan in welk werkgebied u geïnteresseerd bent en meer informatie over wilt ontvangen, of u wilt aanmelden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze privacyverklaring vindt u hier.

  Naam*

  E-mail *

  Telefoon

  Waar wilt u vrijwilligerswerk doen?

  Jannes van der Sleedenhuis Wolfsbos HoogeveenJannes van der Sleedenhuis Krakeel HoogeveenJannes van der Sleedenhuis De Kaap/ Centrum HoogeveenJannes van der Sleedenhuis De Vecht/ De Weide HoogeveenWoonzorgcentrum Beatrix HollandscheveldWoonzorgcentrum de Zonnehof HarenDe Nieuwe Wierde Grijpskerk / Grijpskerk verbondenGockingaheem Noordbroek

  Uw bericht