Samen van waarde

Verzorgende IG niveau 3

Ben jij Helpende en ben jij klaar voor een volgende stap in jouw loopbaan? Wil jij meer bieden in de zorg en ondersteuning van onze cliënten? Dan is onze BBL-opleiding Verzorgende IG niveau 3 iets voor jou!

Dat is interessant! Wat staat mij in de opleiding te wachten?
Je gaat jouw baan als Helpende binnen de NNCZ combineren met het volgen van de opleiding tot Verzorgende IG. Deze opleiding duurt ongeveer 2 jaar.

De vraag naar zorg wordt steeds groter en daarnaast wordt de zorg ook steeds complexer. Tijdens de opleiding leer jij hoe je intensievere zorg en ondersteuning kunt geven aan onze cliënten, maar wel op een manier die past bij hun leven. Jij zorgt ervoor dat de cliënten op een prettige en zo normaal mogelijke manier hun leven kunnen blijven leiden want dat vinden we belangrijk! Je gaat je kennis verbreden op het gebied van persoonlijke verzorging en gaat aan de slag met het leren van verpleegtechnische handelingen en het maken van zorgplannen. Dit doe je door rekening te houden met de zelfredzaamheid van onze cliënten. Want, samen met jou, vinden wij dat iedereen een waardevol leven verdient!

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om de opleiding te kunnen starten?
Jij hebt een afgeronde opleiding Helpende niveau 2. Wat we verder belangrijk vinden? Dat jij zowel een aanpakker, denker als verbinder bent! Dat laat je zien door jouw enthousiasme en oplossingsgerichtheid. Jij gaat bijdragen aan professionele zorg en daarom vinden we het belangrijk dat je initiatief toont en verantwoordelijkheid neemt voor jouw eigen handelen.

Ik ben enthousiast! Wat kan ik van de NNCZ verwachten als ik deze studie begin?
Je krijgt van ons de kans om je verder te ontwikkelen binnen je eigen loopbaan zodat je verder kan bijdragen aan de zorg en ondersteuning van onze cliënten.
De opleidingskosten worden geheel door de NNCZ vergoed en ook een deel van jouw lestijd zal als werktijd worden gecompenseerd! Daarnaast kun je op de werkvloer rekenen op goede begeleiding van onze werkbegeleiders en praktijkexperts.

Wij geloven in jouw kracht, omdat jij van waarde bent voor onze cliënten!

Mocht ik vragen hebben, waar kan ik dan terecht?
Heb je vragen, dan kun je contact opnemen met de afdeling HR via telefoonnummer 0528-200208 Wanneer we vacatures open hebben staan, dan vind je deze op www.nncz.nl/werken-en-leren.