Samen van waarde

Verzorgende IG

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

Voor het werkgebied Krakeel te Hoogeveen zijn wij, ter vervanging van zwangerschapsverlof, op zoek naar een:

Verzorgende IG

24 uur per week

Functiebeschrijving:

De medewerker verleent zorg vanuit de zorgvisie en het individuele zorgleefplan aan de zorgvragers waarbij het bieden van structuur en veiligheid in de woon- en leefsituatie de uitgangspunten zijn. Tevens levert de medewerker een bijdrage aan de organisatie van het eigen werk en dat van het team. Men wordt ingezet voor ochtenddiensten, dagdiensten en/of avonddiensten.

Functie-eisen:

  • Diploma Verzorgende IG of Ziekenverzorging;
  • Verantwoordelijkheidsbesef en zelfstandig kunnen werken;
  • Respectvolle omgang met zorgvragers en collega’s;
  • Het kunnen werken in een team;
  • Collegialiteit;
  • Kennis en/of ervaring met het werken van geautomatiseerde zorgplannen.

Nadere informatie:

Pas jij in bovenstaand profiel dan nodigen wij je van harte uit om te reageren! Voor nadere informatie kun je telefonisch contact opnemen met Nathalie Giezen (gebiedsleidinggevende) via telefoonnummer: 0528-200510.

Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT:

Wat bieden wij? Een goed geregeld pakket van: salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de CAO VVT. Daarnaast een zorgvuldig en vitaal arbeidsomstandigheden pakket en een echte dynamische uitdaging. De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd met ingang van 15 mei 2017, ter vervanging van zwangerschapsverlof. De functie is volgens FWG ingeschaald in functiegroep 35.

Overige informatie:

De Noord Nederlandse Coöperatie van Zorgorganisaties (NNCZ) heeft werkgebieden in Hoogeveen, Hollandscheveld, Haren en Grijpskerk. Voor meer informatie over onze organisatie, kijk op www.nncz.nl.

Sollicitaties:

Sollicitaties kunnen onder vermelding van vacaturenummer: NNCZ170407 tot 19 april 2017 middels onderstaand formulier worden ingestuurd. De sollicitatiegesprekken staan gepland in week 17.

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.