Samen van waarde

Verpleegkundigen

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

Voor ons werkgebied Grijpskerk e.o. zijn wij op zoek naar:

Verpleegkundigen

Aantal uren in overleg

Ben jij die Verpleegkundige die samen met collega’s onze kwaliteit van zorg op een nog beter niveau kan tillen? Durf jij buiten de gebruikelijke kaders te denken en vind je het leuk om je kennis in te zetten voor de juiste zorg voor onze cliënten? Wellicht zoeken we jou dan wel!

Functiebeschrijving:

De positie van Verpleegkundige inzet binnen onze organisatie is sterk in ontwikkeling en als verpleegkundige zal je daar een actieve rol in spelen. Je wordt ingezet als Verpleegkundige binnen verschillende zorgteams. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het zorgbeleid en het realiseren van voorwaarden voor een waardevol leven van de cliënt.

Je vindt het vooral leuk om proactief bezig te zijn vanuit je vakgebied. Het veranderend zorglandschap is een uitdaging, je bent initiatiefrijk en weet jouw “cliënt” meer te bieden dan alleen het antwoord op een gestelde vraag. Je werkt nauw samen met Helpenden, Verzorgenden, Verzorgenden IG en de leiding van het werkgebied. Als Verpleegkundige draag je de kernwaarden van de NNCZ: Samen, Verbinden, Kracht, Waardevol en Dichtbij uit én ben je in staat collega’s hierin te coachen.

Functie-eisen:

 • Diploma Verpleegkundige Niveau 4 (BIG geregistreerd);
 • Enkele jaren relevante werkervaring in de ouderenzorg is een pré;
 • Goede communicatieve- en sociale vaardigheden;
 • Zelfstandig en methodisch kunnen handelen en werken;
 • Competenties: klantgericht handelen, samenwerken, resultaatgerichtheid, flexibel en een coachende werkwijze;
 • Stressbestendig zijn en prioriteiten kunnen stellen in een acute situatie;
 • Een collega die fit, flexibel en vitaal is.

Wie ben jij?

 • We streven er naar om het prettigste en innovatiefste team in de zorg te zijn;
 • Je krijgt vitale collega’s die elkaar uitdagen en successen gunnen;
 • Je krijgt veel kansen en ruimte om jezelf en je talenten te ontwikkelen;
 • Je wil graag een bijdrage leveren aan de verandering in het zorglandschap.

Overige informatie:

De Noord Nederlandse Coöperatie van Zorgorganisaties (NNCZ) is werkzaam in Hoogeveen, Hollandscheveld, Haren en Grijpskerk. Deze functie wordt uitgevoerd in Grijpskerk. Voor meer informatie over onze organisatie, kijk op www.nncz.nl.

Nadere informatie:

Pas jij in bovenstaand profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren! Voor meer informatie over de vacature kun je telefonisch contact opnemen met Anita Schuiten (gebiedsleidinggevende Grijpskerk e.o.) op 06-10231224.

Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT:

Wat bieden wij? Een goed geregeld pakket van: salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de CAO VVT. Daarnaast een zorgvuldig en vitaal arbeids-omstandigheden pakket en een echte dynamische uitdaging. De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd met kans op een vast dienstverband. De functie is volgens FWG ingeschaald in functiegroep 40.

Sollicitaties:

Sollicitaties kunnen onder vermelding van vacaturenummer: NNCZ170712  tot 24 juli 2017 middels onderstaand formulier worden ingestuurd. De eerste ronde selectiegesprekken staat gepland op donderdag 27 juli 2017 en vrijdag 28 juli 2017.

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *