Samen van waarde

Verpleegkundige niveau 6 in opleiding

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

De NNCZ gaat de komende jaren meer medewerkers de mogelijkheid bieden om door te groeien. Dit doen we al door ons ontwikkelingsprogramma Samen van Waarde, door een groot aantal BBL-plaatsen op niveau 2, 3 en 4 te starten en de opleidingstrajecten Associate Degree Service, Welzijn en Zorg ( niveau 5) te realiseren. Nu willen we wederom medewerkers de gelegenheid bieden om de opleiding Verpleegkundige niveau 6 (HBO-V, deeltijd/duaal) te gaan volgen.

De NNCZ breidt haar opleidingsplaatsen wederom uit. Wil je deze kans aangrijpen solliciteer dan op de opleidingsplaats, binnen nog een nader te bepalen werkgebied binnen de NNCZ.

Verpleegkundige niveau 6 in opleiding

(minimaal 28 uur)

Functie:

Je combineert jouw baan binnen de NNCZ als verpleegkundige niveau 4 met het volgen van een HBO-V programma. Er bestaat de mogelijkheid om gedurende de opleiding als wijkverpleegkundige (i.o.) werkzaam te zijn. Je levert vanuit je functie van verpleegkundige niveau 4 dan wel wijkverpleegkundige i.o. binnen je werkgebied een belangrijke bijdrage aan de professionalisering van ons primaire proces.

Wie ben jij?

We zijn op zoek naar  collega’s met ervaring en passie die hun loopbaan in de ouderenzorg wil voortzetten en zich verder wil ontwikkelen. Je voelt je betrokken bij het proces van continue kwaliteitsverbetering en je hebt een sterke focus op een goede samenwerking binnen het team maar ook binnen de wijk. Daarbij werk je samen met de gebiedsleidinggevende, teamleden, praktijkexperts en externe professionals. Je durft het handelen van jezelf en collega’s kritisch te benaderen en ook bespreekbaar te maken. Je kunt zelfstandig werken maar ook goed samenwerken, je bent proactief en continu op zoek naar mogelijkheden om jezelf en collega’s verder te helpen.

Nadere informatie:

De duur van de opleiding tot bachelor verpleegkundige is afhankelijk van je vooropleiding en kan 2,5 tot 4 jaar zijn. De opleiding start in september 2019.

Voor meer informatie over deze functie/opleidingsplaats kun je contact opnemen Cees Oprins (Adviseur leren en ontwikkelen a.i.) telefoonnummer 06-30476223.

Wat bieden wij?

De kans om je talenten verder te ontwikkelen en je loopbaan in de zorg verder vorm te geven. We bieden je een leer-arbeidsovereenkomst tijdens de opleiding. Alle opleidingskosten worden vergoed door de NNCZ, een deel van de lestijd wordt als werktijd gecompenseerd. Maar wat wellicht nog wel belangrijker is: we bieden je de mogelijkheid om je nog verder te ontwikkelen tot een zorgprofessional.

Sollicitaties:

Sollicitaties kunnen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ190413 middels onderstaand formulier tot 25 april 2019 a.s. worden ingestuurd.

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.