Samen van waarde

Verpleegkundige niveau 6

Ben jij mbo-Verpleegkundige en ben jij klaar voor een volgende stap in jouw loopbaan? Vraag jij je wel eens af hoe je nóg meer kunt bieden in de zorg en ondersteuning van onze cliënten? Dan is onze BBL-opleiding Verpleegkundige, niveau 6 iets voor jou!

Dat is interessant! Wat staat mij in de opleiding te wachten?
Je gaat jouw baan als Verpleegkundige niveau 4 binnen de NNCZ combineren met het volgen van de opleiding Verpleegkundige niveau 6. De opleiding duurt ongeveer 3 jaar.

De complexiteit van de zorg groeit alsmaar, en dat betekent dat onze medewerkers daar in mee mogen groeien. Tijdens de opleiding leer je daarom om een verbindende en regisserende rol aan te nemen zodat onze cliënten zo veel mogelijk hun eigen regie kunnen behouden, want dat vinden we belangrijk! Je breidt je kennis over complexe taken uit zodat je deze zelfstandig kunt uitvoeren. Dit doe je uiteraard door rekening te houden met de leefsituatie van onze cliënten. Want, samen met jou, vinden wij dat iedereen een waardevol leven verdient! 

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om de opleiding te kunnen starten?
Jij hebt een afgeronde opleiding als mbo-Verpleegkundige. Wat we verder belangrijk vinden? Dat jij verantwoordelijkheidsbesef hebt. Je voelt je betrokken bij het proces van continue kwaliteitsverbetering en je hebt een sterke focus op goede samenwerking binnen het team maar ook binnen de wijk. Je kunt daarom goed samenwerken met andere professionals.

Ik ben enthousiast! Wat kan ik van de NNCZ verwachten als ik deze studie begin?
Je krijgt van ons de kans om je verder te ontwikkelen binnen je eigen loopbaan zodat je verder kan bijdragen aan de zorg en ondersteuning van onze cliënten.
De opleidingskosten worden geheel door de NNCZ vergoed en ook een deel van jouw lestijd zal als werktijd worden gecompenseerd! Daarnaast kun je op de werkvloer rekenen op goede begeleiding van onze werkbegeleiders en praktijkexperts.

Wij geloven in jouw kracht, omdat jij van waarde bent voor onze cliënten!

Mocht ik vragen hebben, waar kan ik dan terecht?
Heb je vragen, dan kun je contact opnemen met de afdeling HR via telefoonnummer 0528-200208 Wanneer we vacatures open hebben staan, dan vind je deze op www.nncz.nl/werken-en-leren.