Samen van waarde

Verpleegkundige niveau 4

Ben jij Verzorgende IG en ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw loopbaan? Wil jij nóg meer kunnen bieden in de zorg en ondersteuning van onze cliënten? Dan is onze BBL-opleiding Verpleegkunde niveau 4 iets voor jou! 

Dat is interessant! Wat staat mij in de opleiding te wachten?
Je gaat jouw baan als Verzorgende IG binnen de NNCZ combineren met het volgen van de opleiding tot Verpleegkundige. Deze opleiding duurt ongeveer 3 jaar.

Tijdens de opleiding leer jij hoe je jouw kennis over professionele en goede zorg verder kunt uitbreiden en verdiepen, maar wel op een manier die past bij het leven van de cliënten. Jij zorgt ervoor dat de cliënten op een prettige en zo normaal mogelijke manier hun leven kunnen blijven leiden want dat vinden we belangrijk! In de opleiding leer jij ook hoe je de zorg verder kunt coördineren, plannen en organiseren, zodat onze cliënten zo zelfstandig mogelijk kunnen leven. Je leert hoe je samen met jouw cliënten, de zorgvraag goed kunt afstemmen, zodat je passende en professionele zorg kunt geven! Daarnaast zal er een verdere verdieping komen in de uit te voeren verpleegtechnische handelingen.

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om de opleiding te kunnen starten?
Je hebt een afgeronde opleiding Verzorgende IG. We verwachten verder dat jij proactief bent en met jouw oplossingsgerichte houding kunt bijdragen aan professionele zorg. Je bent enthousiast, creatief, stressbestendig en kunt goed zelfstandig en in teamverband werken waarbij je initiatief toont en verantwoordelijkheid neemt voor jouw eigen handelen.

Ik ben enthousiast! Wat kan ik van de NNCZ verwachten als ik deze studie begin?
Je krijgt van ons de kans om je verder te ontwikkelen binnen je eigen loopbaan zodat je verder kan bijdragen aan de zorg en ondersteuning van onze cliënten.
De opleidingskosten worden geheel door de NNCZ vergoed en ook een deel van jouw lestijd zal als werktijd worden gecompenseerd! Daarnaast kun je op de werkvloer rekenen op goede begeleiding van onze werkbegeleiders en praktijkexperts.

Wij geloven in jouw kracht, omdat jij van waarde bent voor onze cliënten!

Mocht ik vragen hebben, waar kan ik dan terecht?
Heb je vragen, dan kun je contact opnemen met de afdeling HR via telefoonnummer 0528-200208 Wanneer we vacatures open hebben staan, dan vind je deze op www.nncz.nl/werken-en-leren.