Samen van waarde

Verpleegkundige Herstelhotel

Het Herstelhotel Hoogeveen biedt in een hotelachtige setting herstel- respijt- en ziekenhuisverplaatste zorg. Door deze tijdelijke ondersteuning van en zorg aan onze gasten zijn zij in staat langer thuis te kunnen blijven wonen. Terugkeer naar de eigen woonomgeving staat daarom centraal tijdens het verblijf in het Herstelhotel. De zorg en ondersteuning wordt geboden door een klein team van medewerkers en vrijwilligers, samen met huisartsen, fysiotherapeuten en eventuele mantelzorgers.

Het Herstelhotel is een gezamenlijk initiatief van Icare, Huisartsenpraktijk Stationsstraat en de NNCZ, gestart in 2014 en is sinds het voorjaar van 2017 in de nieuwbouw van het Jannes van der Sleedenhuis in het centrum van Hoogeveen (de Kaap) en bestaat uit 14 plaatsen.

De specifieke zorg- en ondersteuningsvragen van onze gasten die tijdelijk verblijven in het Herstelhotel vragen om deskundige en professionele, zelfstandige medewerkers, in een goede mix. Het Herstelhotel Hoogeveen is ter versterking van het team op zoek naar een:

 Verpleegkundige
16 uur per week – op flexibele basis

Ben jij de Verpleegkundige die samen met de collega’s, de betrokken huisartsen en vrijwilligers van het team Herstelhotel staat voor kwaliteit en professionaliteit van de zorg? Ben jij cliëntgericht en spreekt het werken in een hotelmatige setting je aan. En past het bij jou om flexibel ingezet te worden? Dan zoeken we jou!

Functiebeschrijving:
Je wordt ingezet als Verpleegkundige in alle voorkomende diensten. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het zorgbeleid en het realiseren van voorwaarden voor goede en professionele herstelgerichte zorg en ondersteuning. Daarnaast ben je het dagelijkse aanspreekpunt voor betrokken professionals, verwijzers en familie of naasten van cliënten. Samen met verzorgenden, facilitaire medewerkers en vrijwilligers zorg je voor een gastvrije omgeving, met oog voor individuele behoeften en wensen.

 Functie-eisen:

  • Diploma Verpleegkundige Niveau 4/5 (BIG geregistreerd);
  • Werkervaring in de ouderenzorg en/of revalidatiezorg is een pré;
  • Kennis van/ vaardig in verpleegtechnisch handelen;
  • Goede communicatieve- en sociale vaardigheden;
  • Zelfstandig en methodisch kunnen handelen en werken;
  • Competenties: klantgericht handelen, samenwerken, resultaatgerichtheid, flexibel en een coachende werkwijze;
  • Stressbestendig en besluitvaardig in drukke of onverwachtse situaties.

Nadere informatie:
De vacature wordt zowel intern (binnen Icare en de NNCZ) als extern uitgezet. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Erna van de Molen (erna.vandemolen@nncz.nl  / 06 51870672) en/of Jolanda Kolleman (j.kolleman@icare.nl / 06-51046222. Meer informatie over het HerstelHotel vind je op de website www.herstelhotelhoogeveen.nl

Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT:
Wat bieden wij? Een goed geregeld pakket van salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de CAO VVT. Daarnaast een zorgvuldig en vitaal arbeidsomstandigheden pakket en een echte dynamische uitdaging. De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor bepaalde tijd van 1 jaar met de intentie deze te verlengen voor onbepaalde tijd. De functie is volgens FWG ingeschaald in functiegroep 40.

Sollicitaties:
Sollicitaties kunnen tot uiterlijk 15 december 2017 onder vermelding van vacaturenummer NNCZ171124 middels onderstaand formulier worden ingestuurd. De gesprekken worden in week 51 gepland.

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.