Samen van waarde

Verpleegkundig Specialist (VioS)

Ben jij hbo-Verpleegkundige en ben jij klaar voor een volgende stap in jouw loopbaan? En vraag jij je wel eens af hoe jij de complexiteit van de zorg beter kunt begrijpen? Dan is onze master of Advanced Nursing Practice iets voor jou!

Dat is interessant! Wat staat mij in de opleiding te wachten?
Je gaat jouw baan als hbo-Verpleegkundige binnen de NNCZ combineren met het volgen van de master tot Verpleegkundig Specialist. De opleiding duurt ongeveer 2 jaar.

De complexiteit van de zorg neemt steeds meer toe, en dat betekent dat er steeds meer gevraagd wordt van onze medewerkers. Tijdens de opleiding leer je om op basis van klinisch redeneren te komen tot aanvullende diagnostiek. Daarnaast ga je bezig met het toepassen van interventies en het vaststellen en verrichten van voorbehouden handelingen. Dit doe je uiteraard door rekening te houden met de leefsituatie van onze cliënten. Als verpleegkundig specialist leer je verder om het voortrouw te nemen in de innovatie van het beroep en de zorg, onderbouwd door onderzoek en door implementatie van onderzoeksresultaten.

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om de opleiding te kunnen starten?
Jij hebt een afgeronde hbo-Verpleegkundige opleiding en minstens twee jaar relevante werkervaring. Wat we verder van je verwachten? Dat jij je competenties naar een hoger plan wil brengen, je aangetrokken voelt tot de medische aspecten, beslissingen durft te nemen, zowel zelfstandig als in teamverband kan functioneren, initiatief toont en verantwoordelijkheid neemt voor jouw eigen handelen.

Ik ben enthousiast! Wat kan ik van de NNCZ verwachten als ik deze studie begin?
Je krijgt van ons de kans om je verder te ontwikkelen binnen je eigen loopbaan zodat je verder kan bijdragen aan de zorg en ondersteuning van onze cliënten.
De opleidingskosten worden geheel door de NNCZ vergoed en ook een deel van jouw lestijd zal als werktijd worden gecompenseerd! Daarnaast kun je op de werkvloer rekenen op goede begeleiding van onze werkbegeleiders en praktijkexperts.

Wij geloven in jouw kracht, omdat jij van waarde bent voor onze cliënten!

Mocht ik vragen hebben, waar kan ik dan terecht?
Heb je vragen, dan kun je contact opnemen met de afdeling HR via telefoonnummer 0528-200208 Wanneer we vacatures open hebben staan, dan vind je deze op www.nncz.nl/werken-en-leren.