Samen van waarde

Zomerkrachten gezocht!

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Burgers willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

De NNCZ is voor de werkgebieden Hoogeveen, Hollandscheveld, Haren, Grijpskerk, Noordbroek en Groningen e.o. op zoek naar:

Vakantiemedewerkers

(voor de zorg, keuken of huishouding)

Dat is interessant! Kan je meer vertellen over deze functie?
Ben jij op zoek naar waardevol werk voor de zomerperiode? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je bent inzetbaar of studerende voor een functie Helpende, Verzorgende, Verzorgende IG, Verpleegkundige, Keukenmedewerker of Huishoudelijk medewerker.

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om aan de slag te gaan als Vakantiemedewerker?
Jij bent een scholier of student, minimaal 17 jaar en bereid tijdens de zomervakantie van 1 juni tot 1 september 2020 enkele weken tijdelijk werk te verrichten.

En als ik aan het werk ga als Vakantiewerker, wat mag ik dan verwachten?. Salaris volgens het minimumloon, een verrekening van vakantie uren én reiskosten. Daarnaast een zorgvuldig en vitaal arbeidsomstandigheden pakket en een baan met uitdaging. De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd.

Ik ben overtuigd! Waar kan ik solliciteren?
Sollicitaties kunnen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ200207 middels onderstaand formulier worden ingestuurd. Je maakt dan kans op een hele leuke vakantiebaan waarin je van waarde bent voor onze bewoners/cliënten en collega’s. Laat deze unieke kans niet voorbij gaan!

En mocht ik nog vragen hebben, waar kan ik dan terecht?
Voor meer informatie over één van de banen als Zomerkracht kun je contact opnemen met Heidy Haandrikman Gebiedsleidinggevende de Weide te Hoogeveen 0528-200270. Je mag je natuurlijk ook altijd wenden tot de afdeling HR op telefoonnummer 0528-200208.

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.