Samen van waarde

Zomerkrachten gezocht!

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Burgers willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

De NNCZ is voor de werkgebieden Hoogeveen, Hollandscheveld, Haren, Grijpskerk en Noordbroek e.o. op zoek naar:

Vakantiemedewerkers

(voor de zorg, keuken of huishouding)

Ben jij op zoek naar waardevol werk voor de zomerperiode? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij bent een scholier, student of studerende, minimaal 17 jaar en bereid tijdens de zomervakantie van 1 juni tot 1 september 2018 enkele weken tijdelijk werk te verrichten.

Ben jij inzetbaar voor de functie als Helpende, Verzorgende, Verzorgende IG, Verpleegkundige, Keukenmedewerker of als Huishoudelijk medewerker? Solliciteer dan direct middels onderstaand formulier.

Overige informatie:
De Noord Nederlandse Coöperatie van Zorgorganisaties (NNCZ) is werkzaam in Hoogeveen, Hollandscheveld, Haren, Noordbroek en Grijpskerk e.o. Voor meer informatie over onze organisatie, kijk op www.nncz.nl.

Nadere informatie:
Ben jij enthousiast geworden dan nodigen wij je van harte uit om te reageren! Voor meer informatie over een van de functies kun je contact opnemen met Onno Tijdeman, gebiedsleidinggevende Hollandscheveld 0528-348248 of Heidy Haandrikman Gebiedsleidinggevende de Weide 0528-200270.

Arbeidsvoorwaarden conform minimumloon:
Wat bieden wij? Salaris volgens het minimumloon, een verrekening van vakantiekrachten en reiskosten. Daarnaast een zorgvuldig en vitaal arbeidsomstandigheden pakket en een baan met uitdaging. De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd. Het salaris is afhankelijk van de functie en werkervaring.

Sollicitaties:
Sollicitaties kunnen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ180119 middels onderstaand formulier worden ingestuurd.

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Werkgebied *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *