Samen van waarde

Vakantiekrachten gezocht!

Ben jij een zorgheld? Kom waardevol werk doen deze zomer en word zomerkracht bij de NNCZ in de zorg. Juist in deze tijd kunnen we jouw inzet goed gebruiken.

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

De NNCZ is voor de werkgebieden Haren, Grijpskerk en Noordbroek op zoek naar:

Vakantiemedewerkers

(voor de zorg)

Ja ik wil me komende zomer graag inzetten voor de zorg. Kan je meer vertellen over deze functie?
Ben jij op zoek naar waardevol werk voor de zomerperiode? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het gaat om diverse werkzaamheden binnen de verschillende werkgebieden van de NNCZ. Op basis van je opleiding en ervaringen zal er gekeken worden naar een passende plek binnen de organisatie. Denk hierbij aan functies als: Helpende, Verzorgende, Verzorgende IG of Verpleegkundige

Waar moet ik aan voldoen om aan de slag te gaan als vakantiemedewerker?
Jij bent een scholier of student, minimaal 17 jaar en bereid tijdens de zomervakantie van 1 juni tot 1 september 2020 enkele weken tijdelijk werk te verrichten. Je bent inzetbaar of studerende voor één van de bovengenoemde functies.

En als ik aan het werk ga als vakantiewerker, wat mag ik dan verwachten?
Salaris volgens het minimumloon, een verrekening van vakantie uren én reiskosten. Daarnaast een zorgvuldig en vitaal arbeidsomstandigheden pakket en een baan met uitdaging. De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd. Indien besmettingen met het COVID-19 virus in één van de werkgebieden aan de orde zijn, wordt gekeken waar je ingezet wordt als vakantiekracht.

Ik ben overtuigd! Waar kan ik solliciteren?
Sollicitaties kunnen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ200207 middels onderstaand formulier worden ingestuurd. Je maakt kans op een vakantiebaan waarin je van grote waarde bent voor onze bewoners/cliënten en collega’s.  

En mocht ik nog vragen hebben, waar kan ik dan terecht?
Voor meer informatie over één van de banen als vakantiekracht kun je contact opnemen met Heidy Haandrikman (Gebiedsleidinggevende) op tel. 0528-200270. Je mag je natuurlijk ook altijd wenden tot de afdeling HR op telefoonnummer 0528-200208. 

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.