Samen van waarde

Wijkverpleegkundige

Heb jij hart voor de zorg,

dan zijn wij, bewoners van

Schots & Scheef op zoek naar jou!

 

Schots & Scheef is hét unieke en eigenzinnige woonproject in de binnenstad van Groningen, voor mensen met een lichamelijke beperking. Wij zijn met 17 bewoners en een aantal aanleunbewoners. Wij hebben verschillende (zwaar) lichamelijke beperkingen, maar wonen zelfstandig en voeren zelf regie.

Wij zijn op zoek binnen het project Schots & Scheef naar een:

Wijkverpleegkundige

24-32 uur per week

Lijkt het jou wat om in dit project je hart voor de zorg uit te dragen dan zijn wij op zoek naar jou.

Wij hebben een zorgpost in de nabijheid van onze zelfstandige woningen en vragen 24 uurs zorg. Je komt in dienst bij zorgorganisatie de NNCZ (Noord Nederlandse Coöperatie van Zorgorganisaties)  

Functiebeschrijving:

Als professional ondersteun je bij de dagelijkse zorg van bewoners van Schots & Scheef en bied jij de zorg aan die nodig is. Je houd je bezig met het indiceren, organiseren en uitvoeren van cliëntgebonden zorg. Je geeft uitvoering aan het vastgestelde verpleeg- en behandelbeleid en draagt hiertoe zorg voor het begeleiden, verplegen en verzorgen van cliënten waarbij de cliënt centraal staat en de regie heeft. Je coacht collega’s in het team, in de uitvoering van de zorg en het opstellen van de zorgleefplannen. Je maakt deel uit van een team en hebt, vanuit een gelijkwaardige positie, een coachende rol richting de teamleden op zorginhoud en op groei naar zelfstandigheid. Je onderhoudt op basis van het zorgleefplan een professionele relatie met cliënten. Het uitgangspunt is dat de zorgvrager na jouw komst een glimlach op zijn/haar gezicht heeft en jij de deur uit gaat met een voldaan gevoel!

Functie-eisen:

  • Afgeronde opleiding HBO-V, aangevuld met kennis van de doelgroep en kennis en vaardigheden op het terrein van coaching. Is BIG-geregistreerd;
  • Enkele jaren werkervaring als Wijkverpleegkundige. Houdt zich op de hoogte van actuele en vakinhoudelijke ontwikkelingen;
  • Oplossingsgericht kunnen acteren op meerdere domeinen tegelijk; wonen, welzijn en (complexe) zorg.

Wie ben jij:

Je kunt zelfstandig werken, bent pro-actief en beschikt over probleemoplossend vermogen, sociale vaardigheden, tact, empathisch vermogen en je kunt omgaan met tegengestelde belangen. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, je bent een echte netwerker, een collega die fit, flexibel en vitaal is. Je competenties zijn: coachende werkwijze klantgericht handelen, samenwerken, resultaatgerichtheid en flexibel. Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto. Je bent stressbestendig en stelt prioriteiten (m.n. in een acute situatie). Je bent een doener, denker en verbinder en werkt graag samen, maar kan ook zelfstandig werken. Je bent flexibel inzetbaar en kan snel schakelen en weet humor op zijn waarde te schatten.

Het team:

Je werkt in een nieuw en enthousiast team. Jij en jouw collega’s hebben de ruimte om samen met de bewoners van Schots & Scheef een succes te maken van deze unieke vorm van samenleven en zelfstandigheid, ook bij grote en complexe zorgvragen.

Nadere informatie:

Pas jij in bovenstaand profiel dan nodigen wij je van harte uit om te reageren! Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Annemiek Hazenberg (Coördinator) via telefoonnummer: 0657564016 of 0651950417.

Arbeidsvoorwaarden conform cao VVT:

Wat bieden wij? Een goed geregeld pakket van: salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de CAO VVT. Daarnaast een zorgvuldig en vitaal arbeidsomstandigheden pakket en een echte dynamische uitdaging.

Sollicitatie:

Sollicitaties kunnen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ190101 tot 28 februari 2019 middels onderstaand formulier worden ingestuurd.

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.