Samen van waarde

Verzorgende IG en Verpleegkundigen

Heb jij hart voor de zorg,

dan zijn wij, bewoners van

Schots & Scheef op zoek naar jou!

Schots & Scheef is hét unieke en eigenzinnige woonproject in de binnenstad van Groningen, voor mensen met een lichamelijke beperking. Wij zijn met 17 bewoners en een aantal aanleunbewoners. Wij hebben verschillende (zwaar) lichamelijke beperkingen, maar wonen zelfstandig en voeren zelf regie.

Wij zijn op zoek binnen het project Schots & Scheef naar een:

 

Verzorgende IG en Verpleegkundigen

-minimaal 20 en maximaal 28 uur-

 

Lijkt het jou wat om in dit project je hart voor de zorg uit te dragen dan zijn wij op zoek naar jou. Wij hebben een zorgpost in de nabijheid van onze zelfstandige woningen en vragen 24 uurs zorg. Je komt in dienst bij zorgorganisatie de NNCZ (Noord Nederlandse Coöperatie van Zorgorganisaties).  

Jouw werkzaamheden:
Als professional ondersteun je bij de dagelijkse zorg van bewoners van Schots & Scheef en bied jij de zorg aan die nodig is. De werkzaamheden variëren van de dagelijkse zorg tot complexe verpleegkundige zorg. Het uitgangspunt is dat de zorgvrager na jouw komst een glimlach op zijn/haar gezicht heeft en jij de deur uit gaat met een voldaan gevoel!

Het team:
Je werkt in een nieuw en enthousiast team. Jij en jouw collega’s hebben de ruimte om samen met de bewoners van Schots & Scheef een succes te maken van deze unieke vorm van samenleven en zelfstandigheid, ook bij grote en complexe zorgvragen.

Nadere informatie:
Pas jij in bovenstaand profiel dan nodigen wij je van harte uit om te reageren! Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Annemiek Hazenberg via telefoonnummer: 0657564016 of 0651950417.

Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT:
Wat bieden wij? Een goed geregeld pakket van: salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de CAO VVT. Daarnaast een zorgvuldig en vitaal arbeidsomstandigheden pakket en een echte dynamische uitdaging. De functie van Verzorgende IG is volgens FWG ingeschaald in functiegroep 35 en de functie van Verpleegkundige in Functiegroep 40.

Sollicitatiegesprekken:
De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 4.

Sollicitaties:
Sollicitaties kunnen tot 16 januari 2019 middels onderstaand formulier worden ingestuurd, onder vermelding van vacaturenummer NNCZ190102. 

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.