Samen van waarde

Verzorgende IG

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

Voor ons werkgebied Schots & Scheef zijn wij op zoek naar een:

Verzorgende IG  

24 – 32 uur

Dat is interessant! Kan je meer vertellen over deze functie?
Als verzorgende IG ondersteun je bij de zorg van bewoners van Schots & Scheef. Jij biedt de zorg aan die nodig is en verleent deze vanuit de zorgvisie en het individuele zorgleefplan aan de zorgvragers. Het uitgangspunt is het bieden van structuur en veiligheid in de woon- en leefsituatie. Uiteraard verleen jij deze zorg vanuit je hart. Wij hebben een zorgpost in de nabijheid van onze zelfstandige woningen en vragen 24 uurs zorg (o.a. op afroep). Jij wordt ingezet voor ochtenddiensten, dagdiensten, avonddiensten en/of nachtdiensten. In dit nieuwe enthousiaste team heb je samen met jouw collega’s de ruimte om gezamenlijk met de bewoners van Schots & Scheef een succes te maken van deze unieke vorm van samenleven en zelfstandigheid, ook bij grote en complexe zorgvragen. Heb jij hart voor zorg? Dan zijn wij van Schots & Scheef op zoek naar jou!

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om aan de slag te gaan als Verzorgende IG?
Allereerst heb jij minimaal een afgeronde MBO opleiding Verzorgende IG of Ziekenverzorging en bij voorkeur meerdere jaren ervaring als Verzorgende. Jij beschikt over actuele kennis en hebt ervaring met  het werken van geautomatiseerde zorgplannen. Jij kan oplossingsgericht acteren op meerdere domeinen tegelijk zoals wonen, welzijn en (complexe) zorg. Tevens beschik jij over een aanstekelijk enthousiasme, bent creatief, collegiaal , zelfstandig met een gezonde dosis verantwoordelijkheidsbesef. Wanneer jij daarnaast ook pro-actief bent, beschikt over probleemoplossend vermogen, een echte netwerker bent en om kunt gaan met tegengestelde belangen, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren op deze mooie functie!   

En als ik aan het werk ga als Verzorgende IG, wat mag ik dan verwachten?
Wij bieden jou een dynamische, uitdagende functie binnen een mooie, groeiende en unieke organisatie waar jij je verder kan ontwikkelen. Uiteraard inclusief een goed geregeld arbeidsvoorwaardelijk pakket van o.a. salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de cao VVT. De arbeidsovereenkomst wordt je aangeboden voor onbepaalde tijd. De functie is volgens FWG ingeschaald in schaal 35.

Ik ben overtuigd! Waar kan ik solliciteren?
Dit kan door jouw sollicitatie direct te sturen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ191213 middels onderstaand formulier. Laat deze unieke kans niet voorbij gaan!

En mocht ik nog vragen hebben, waar kan ik dan terecht?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Monique ten Caat (leidinggevende) op telefoonnummer 06-82312015 of via mail naar: monique.tencaat@nncz.nl. Je mag je natuurlijk ook altijd wenden tot de afdeling HR op telefoonnummer 0528-200208.

Wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe Verzorgende IG in ons werkgebied Schots & Scheef!

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.