Samen van waarde

Helpenden

Heb jij hart voor de zorg,

dan zijn wij, bewoners van

Schots & Scheef op zoek naar jou!

 

Schots & Scheef is hét unieke en eigenzinnige woonproject in de binnenstad van Groningen, voor mensen met een lichamelijke beperking. Wij zijn met 17 bewoners en een aantal aanleunbewoners. Wij hebben verschillende (zwaar) lichamelijke beperkingen, maar wonen zelfstandig en voeren zelf regie.

Wij zijn op zoek binnen het project Schots & Scheef naar:

Helpenden

-16-20 uur per week-
-En een medewerker 8-12 uur per week voor de weekenden-

Lijkt het jou wat om in dit project je hart voor de zorg uit te dragen dan zijn wij op zoek naar jou.

Wij hebben een zorgpost in de nabijheid van onze zelfstandige woningen en vragen 24 uurs zorg. Je komt in dienst bij zorgorganisatie de NNCZ (Noord Nederlandse Coöperatie van Zorgorganisaties)  

Functiebeschrijving:
De medewerker verleent zorg vanuit de zorgvisie en het individuele zorgleefplan, waarbij het bieden van structuur en veiligheid in de woon- en leefsituatie de uitgangspunten zijn. Tevens levert de medewerker een bijdrage aan de organisatie van het eigen werk en dat van het team.

Functie-eisen:
– Diploma Helpende niveau 2;
– Respectvolle omgang met zorgvragers en collega’s;
– Het kunnen werken in een team;
– Collegialiteit, zelfstandigheid, meedenkend, verantwoordelijkheidsbesef;

Wie ben jij:
Je bent gemotiveerd, creatief, klantgericht en beschikt over goede sociale vaardigheden. Je bent een doener, denker en verbinder en werkt graag samen met anderen, maar kan ook zelfstandig werken. Je bent flexibel en kan snel schakelen en weet humor op zijn waarde te schatten.

Het team:
Je werkt in een nieuw en enthousiast team. Jij en jouw collega’s hebben de ruimte om samen met de bewoners van Schots & Scheef een succes te maken van deze unieke vorm van samenleven en zelfstandigheid, ook bij grote en complexe zorgvragen.

Nadere informatie:
Pas jij in bovenstaand profiel dan nodigen wij je van harte uit om te reageren! Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Annemiek Hazenberg (Coördinator) via telefoonnummer: 0657564016 of 0651950417.

Arbeidsvoorwaarden conform cao VVT:
Wat bieden wij? Salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de CAO VVT en overige arbeidsvoorwaarden, maar wat net zo belangrijk is een baan met uitdaging. De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd met kans op een vast dienstverband. De functie is volgens FWG ingeschaald in functiegroep 25.

Sollicitatie:
Sollicitaties kunnen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ181129 tot 9 januari 2019 middels onderstaand formulier worden ingestuurd.