Samen van waarde

Assistent Wonen en Zorg (alle werkgebieden)

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

Voor onze werkgebieden in Groningen en Hoogeveen e.o. zijn wij per direct op zoek naar (meerdere):

Assistent Wonen en Zorg

Uren in overleg

 

Dat is interessant! Kan je meer vertellen over deze functie?
Als Assistent Wonen en Zorg verricht jij ondersteunende werkzaamheden in de dagelijkse ADL-taken. Jij biedt de ondersteuning bij de verschillende activiteiten op meerdere woongroepen met formatieruimte. Dit doe je vanuit onze zorgvisie en het individuele zorgleefplan, met het bieden van structuur en veiligheid in de woon- leefsituatie als uitgangspunten. Jij draagt vol trots de visie, missie en kernwaarden van de NNCZ, namelijk “Samen, Verbinden, Kracht, Waardevol en Dichtbij” immers, samen zijn we van Waarde!

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om aan de slag te gaan als Assistent Wonen en Zorg?

Allereerst heb jij minimaal een afgeronde MBO opleiding Helpende niveau 2. Jij beschikt over actuele kennis van de (ouderen)zorg in de volle breedte, waarbij werkervaring in een kleinschalige woonsetting een pré is. Tevens beschik jij over een aanstekelijk enthousiasme en humor, bent creatief, klantgericht en super gemotiveerd. Wanneer jij daarnaast ook een doener, denker en verbinder bent, samen kan werken met anderen, maar ook zelfstandig kan werken, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren op deze mooie functie!   

En als ik aan het werk ga als Assistent Wonen en Zorg, wat mag ik dan verwachten?
Wij bieden jou een dynamische, uitdagende functie binnen een mooie, groeiende en unieke organisatie waar jij je verder kan ontwikkelen. Uiteraard inclusief een goed geregeld arbeidsvoorwaardelijk pakket van o.a. salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de cao VVT. De arbeidsovereenkomst wordt je aangeboden voor bepaalde tijd. De functie is volgens FWG ingeschaald in schaal 25.

Ik ben overtuigd! Waar kan ik solliciteren?
Dit kan door jouw sollicitatie direct te sturen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ201218 middels onderstaand formulier.

En mocht ik nog vragen hebben, waar kan ik dan terecht?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HR op telefoonnummer 0528-200208 of via mail naar: sollicitaties@nncz.nl.

Wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe Assistent Wonen en Zorg in één van onze werkgebieden!

  • Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.