Samen van waarde

Helpende Zorg en Welzijn

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

Voor ons werkgebied in Schots en Scheef (Groningen) zijn wij per direct op zoek naar een:

Helpende Zorg en Welzijn

10 tot 15 uur

Dat is interessant! Kan je meer vertellen over deze functie?
Als Helpende Zorg en Welzijn verricht jij ondersteunende werkzaamheden in de dagelijkse ADL-taken. Jij biedt de ondersteuning bij de verschillende activiteiten bij zelfstandig wonende cliënten met thuiszorg. Dit doe je vanuit onze zorgvisie en het individuele zorgleefplan, met het bieden van structuur en veiligheid in de woon- leefsituatie als uitgangspunten. Jij draagt vol trots de visie, missie en kernwaarden van de NNCZ, namelijk “Samen, Verbinden, Kracht, Waardevol en Dichtbij” immers, samen zijn we van Waarde!

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om aan de slag te gaan als  Helpende Zorg en Welzijn?

Allereerst heb jij minimaal een afgeronde MBO opleiding Helpende niveau 2. Jij beschikt over actuele kennis van de zorg in de volle breedte, waarbij werkervaring in een kleinschalige woonsetting een pré is. Tevens beschik jij over een aanstekelijk enthousiasme en humor, bent creatief, klantgericht en super gemotiveerd. Wanneer jij daarnaast ook een doener, denker en verbinder bent, samen kan werken met anderen, maar ook zelfstandig kan werken, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren op deze mooie functie!  

En als ik aan het werk ga als Helpende Zorg en Welzijn, wat mag ik dan verwachten?
Wij bieden jou een dynamische, uitdagende functie binnen een mooie, groeiende en unieke organisatie waar jij je verder kan ontwikkelen. De functie betreft voornamelijk korte ochtend diensten. Uiteraard inclusief een goed geregeld arbeidsvoorwaardelijk pakket van o.a. salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de cao VVT. De arbeidsovereenkomst wordt je aangeboden voor bepaalde tijd met kans op een vast dienstverband. De functie is volgens FWG ingeschaald in schaal 25.

Ik ben overtuigd! Waar kan ik solliciteren?
Dit kan door jouw sollicitatie direct te sturen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ200921 middels onderstaand formulier. Let op!  Dit kan tot 13 november 2020, laat deze unieke kans niet voorbij gaan.

En mocht ik nog vragen hebben, waar kan ik dan terecht?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Monique ten Caat (leidinggevende) op telefoonnummer 06-82312015 of via mail naar: monique.tencaat@nncz.nl. Je mag je natuurlijk ook altijd wenden tot de afdeling HR op telefoonnummer 0528-200208.

Wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe Helpende Zorg en Welzijn in ons werkgebied Schots en Scheef!

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *