Samen van waarde

Specialist Ouderengeneeskunde

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

Ter versterking van onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar een gedreven en ervaren:

Specialist Ouderengeneeskunde

In overleg max. 32 uur per week

Dat is interessant! Kan je wat meer vertellen over deze functie?
Als Specialist Ouderengeneeskunde ben je het aanspreekpunt voor medische zaken en behandeling van onze bewoners en cliënten (intra en extramuraal). Je bent gespecialiseerd in het bieden van complexe zorg aan ouderen en aan cliënten met chronische ziekten. Indien noodzakelijk schakel je andere specialisten in, om samen de beste zorg te kunnen garanderen. Je stelt de diagnose, maakt een verpleegplan en coördineert de zorg van de cliënt in samenwerking met de andere specialisten en zorgverleners.

Het vergroten van de zelfredzaamheid en waardevol leven van onze cliënten staat altijd voorop. Je staat in nauw contact met mantelzorgers en de zorgverleners uit de eerste en tweede lijn. Daarbij stem je de mogelijkheden van (na)zorg af met de verwanten en zorgverleners van de cliënt. Binnen de NNCZ ben je werkzaam binnen meerdere werkgebieden in de mooie rustige provincies Drenthe en Groningen.

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om aan de slag te gaan als Specialist Ouderengeneeskunde?
Je bent (bijna) afgestudeerd specialist ouderengeneeskunde. Je vindt het fijn om samen met zowel interne- als externe collega’s mee te werken aan het vinden en implementeren van toekomst bestendige (medische) zorg en behandeling, ongeacht waar iemand woont (zelfstandig of in een instelling of in een plattelands- of stedelijk gebied).

En als ik aan het werk ga als Specialist Ouderengeneeskunde, wat mag ik dan verwachten?
Wij bieden jou een dynamische, uitdagende functie binnen een mooie, groeiende en unieke organisatie waar jij je verder kan ontwikkelen. We hebben een zeer gevarieerde en startende multidisciplinaire groep binnen onze behandeldienst, waarbij je dus nog volop mee kunt bouwen aan groei en verdere professionalisering.

Uiteraard bieden we een goed geregeld arbeidsvoorwaardelijk pakket van o.a. salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens CAO VVT. De arbeidsovereenkomst wordt je aangeboden voor onbepaalde tijd en de functie is volgens FWG ingeschaald in schaal 70.

Ik ben overtuigd! Waar kan ik solliciteren?
Dit kan door jouw sollicitatie direct te sturen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ201117 middels onderstaand formulier. Laat deze unieke kans niet voorbij gaan.

En mocht ik nog vragen hebben, waar kan ik dan terecht?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Roeli Mossel of Ingrid van Delft via telefoonnummer 0528-200200 of via mail naar ingrid.vandelft@nncz.nl. Je mag je natuurlijk ook altijd wenden tot de HR-afdeling op telefoonnummer 0528-200208.

Wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe Specialist Ouderengeneeskunde!

  • Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.