Samen van waarde

Stage: Secretaresse |Directiesecretaresse | Managementassistente

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

Ben jij op zoek naar een leerzame stage? Zoek niet verder! De NNCZ is op zoek naar jou! 

Kom bij ons je stage doen! Wij zoeken een stagiair die bij ons het vak wil leren en onze directiesecretaresse komt ondersteunen. Na een korte inwerkperiode ga je veelal zelfstandig aan de slag en leer je het vak in de praktijk, gelijktijdig draag je een steentje bij aan onze dienstverlening.  

Behalve dat je ondersteuning biedt aan de receptie en zodoende alle in’s en out’s leert op het  secretariaat, ondersteun je de directiesecretaresse met alle voorkomende werkzaamheden voor de Raad van Bestuur. Een kleine greep uit de werkzaamheden zijn: (complexe) afspraken plannen, organiseren van bijeenkomsten, notuleren en alle werkzaamheden die daaruit voortkomen. 

Kortom: volg jij een secretariële opleiding, ben jij integer, ben jij een doorzetter en ben je benieuwd hoe je als secretaresse in de zorg kunt bijdragen?! Wij maken graag kennis met je. Stagevergoeding conform CAO VVT. 

Ik ben enthousiast! Waar kan ik terecht voor vragen?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ariane Winters (Directiesecretaresse) op telefoonnummer 06-12465888 / 0528-200200 of via mail naar ariane.winters@nncz.nl