Samen van waarde

(Protestantse) Geestelijk verzorger

De NNCZ is een professionele zorgorganisatie in Hoogeveen, Hollandscheveld, Haren, Grijpskerk en Noordbroek. We bieden ondersteuning op het gebied van wonen, thuiszorg, dienstverlening, verpleging, verzorging en behandeling. Samen met de cliënt en zijn/haar naasten kijken we naar de beste vorm van ondersteuning.

Bij ons komen verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Het welbevinden van onze cliënten staat altijd voorop. We stimuleren de zelfredzaamheid van cliënten en begeleiden in het maken van keuzes. Daar waar nodig bieden we ondersteuning of helpen we ondersteuning te organiseren. We vinden het belangrijk dat mensen zelf keuzes maken en de gekozen leefwijzen blijven voortzetten, thuis of in een van onze woonvormen. Waarbij iedereen, ongeacht levensfase, mogelijkheden of beperkingen, een waardevol bestaan leidt.

Professionele aandacht voor zingeving en spiritualiteit is een integraal onderdeel van goede zorg, naast de medische, verpleegkundige en psychosociale zorg.

De NNCZ zoekt per 1 juli 2018 voor het werkgebied Haren een:

   (Protestantse) Geestelijk verzorger

8 uur per week

Functiebeschrijving:
Als geestelijk verzorger biedt je individueel en groepsgewijs begeleiding aan cliënten met zingevingsvragen. Je maakt deel uit van de vakgroep geestelijke verzorging binnen de NNCZ. Je werkt in een multidisciplinaire werkomgeving binnen de visie van de NNCZ. Hierin ondersteun je ook de zorgteams. Je kunt, afwisselend met collega voorgangers uit de regio, leiding geven aan (oecumenische) vieringen.

Functie-eisen:
Wij zijn op zoek naar een deskundige, integere en enthousiaste collega met ervaring in de geestelijke verzorging in de intramurale gezondheids/ouderen-zorg en affiniteit met onze doelgroepen. Je hebt voeling met de visie van de NNCZ en werkt met respect voor een ieders geloofs- en levensbeschouwing. Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden, je bent toegankelijk open en betrouwbaar en beschikt over een goed reflecterend vermogen. Je hebt een kwalificatie van een door de Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers geaccrediteerde universitaire masteropleiding in de theologie en religiewetenschappen. Je bent geregistreerd in het Kwaliteitsregister, of bereid je te laten registreren.

Nadere informatie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roeli Mossel via tel. 06-51718359 of via mail: roeli.mossel@nncz.nl. Bekijk ook onze website: www.nncz.nl

Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT:
Je salaris wordt afhankelijk van leeftijd en ervaring ingeschaald in FWG schaal 60 van de CAO-VVT. Het betreft een dienstverband voor bepaalde tijd (jaar) met uitzicht op verlenging van het contract bij gebleken geschiktheid en gelijke omstandigheden. Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de indiensttreding.

Sollicitaties:
Sollicitaties kunnen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ180515  tot uiterlijk 29 mei 2018 middels onderstaand formulier worden ingestuurd.

Sollicitatiegesprekken:
De gesprekken vinden plaats in week 23 op woensdag 6 juni 2018.

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.