Samen van waarde

Stage communicatie

Ben jij op zoek naar een leuke stage? Zoek niet verder! De NNCZ is op zoek naar jou!

Kun jij goed om gaan met digitale media en is het reportersvak je op het lijf geschreven?  Kom dan bij ons je stage doen. Wij zoeken een stagiair die het leuk vindt om reportages te maken in onze werkgebieden verspreid over Noord Nederland. Je brengt het werk van verschillende collega’s in beeld en je doet dit bijvoorbeeld door middel van enthousiaste interviews. De reportages publiceer je na bewerking op ons intranet.

Behalve dat je een goed beeld schetst van onze werkgebieden en de collega’s die daar werken, ondersteun je de afdeling communicatie ook met allerhande werkzaamheden. Denk daarbij aan; het schrijven van persberichten, het maken van posters en flyers, bijdrage aan projecten etc.

Kortom; ben jij flexibel, volg jij een opleiding communicatie of digitale media, durf je je mannetje te staan en pak je goed door? Kom dan het team communicatie versterken! We maken graag kennis met je. Stagevergoeding conform CAO VVT.

Over de NNCZ

De Noord Nederlandse Coöperatie van Zorgorganisaties (NNCZ) is een professionele zorgorganisatie in Hoogeveen, Hollandscheveld, Haren, Grijpskerk en Noordbroek en omgeving. We bieden ondersteuning op het gebied van wonen, thuiszorg, dienstverlening, verpleging, verzorging en behandeling. Samen met naasten kijken we naar de beste vorm van ondersteuning, zodat zo lang mogelijk, zo zelfstandig mogelijk blijven leven en wonen mogelijk wordt.

Voor een afspraak of meer informatie kun je contact opnemen met:  

Anneke Nijenhuis  
Communicatieadviseur NNCZ

anneke.nijenhuis@nncz.nl 

0528  200 248 / Hoogeveen