Samen van waarde

Bestuurssecretaris / Senior beleidsadviseur

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

De NNCZ is op zoek naar een:

 Bestuurssecretaris / Senior beleidsadviseur

(32 uur)

Dat is interessant! Kan je meer vertellen over deze functie?

In deze functie ondersteun en adviseer je de Bestuurder bij de bestuurlijke taken (organisatorisch en inhoudelijk) en ben jij haar sparringpartner. Jij bevordert en bewaakt de naleving en agendering van onderwerpen en tijdige uitvoering van acties in het kader van good governance. In voorkomende gevallen vervang je de Bestuurder en de Directeur Bedrijfsvoering. Tevens maak jij deel uit van het managementplatform, geef jij gevraagd en ongevraagd advies en ben jij de gesprekspartner voor de Bestuurder en het managementplatform op tactisch en strategisch niveau. Jij signaleert risico’s en ontwikkelpunten in de bedrijfsvoering en initieert of adviseert over verbeterprojecten. Jij verstaat je ondersteunende en faciliterende rol en houdt daarbij oog voor het bewaken van de voortgang en het naleven van afspraken. Tot slot leg jij vele verbindingen binnen en buiten de organisatie, vervul je de rol als trekker bij het realiseren van contracten met zorgkantoren, gemeenten en verzekeraars.      

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om aan de slag te gaan als Bestuurssecretaris / Senior beleidsadviseur?

Allereerst heb jij een afgeronde HBO+ of WO opleiding op het gebied van zorg en welzijn, beleid en/of management in de gezondheidszorg. Jij beschikt over actuele kennis van de (ouderen)zorg in de volle breedte en bent goed op de hoogte van ontwikkelingen en vraagstukken in deze sector. Uiteraard heb je ook kennis en een goed begrip van processen in de sector, van regelgeving en good governance, van planning en control, inkoop-, aanbesteding- processen, risicomanagement en andere bepalende factoren. Jij weet deze met elkaar te verbinden, te vertalen en te adresseren. Tevens beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden, kan jij je als geen ander met mensen verbinden (intern en extern), weet jij waar je goed in bent, maar blijft vanuit jouzelf de behoefte bestaan om je te blijven ontwikkelen.  

En als ik aan het werk ga als Bestuurssecretaris / Senior beleidsadviseur, wat mag ik dan verwachten?

Wij bieden jou een dynamische, uitdagende functie binnen een mooie, groeiende en unieke organisatie waar jij je verder kan ontwikkelen. Uiteraard inclusief een goed geregeld arbeidsvoorwaardelijk pakket van o.a. salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de cao VVT. Een arbeidsovereenkomst met de duur van een jaar, met de intentie om deze te verlengen naar onbepaalde tijd. De functie is volgens FWG ingeschaald in functiegroep 65. 

Ik ben overtuigd! Waar kan ik solliciteren?

Dit kan door jouw sollicitatie direct via onderstaand formulier te sturen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ190606. Let op!  Dit kan tot 21 juni 2019, laat deze unieke kans niet voorbij gaan.

En mocht ik nog vragen hebben, waar kan ik dan terecht?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Roeli Mossel, bestuurder van de NNCZ: roeli.mossel@nncz.nl 06-51718359. Je mag je natuurlijk ook altijd wenden tot de afdeling HR op telefoonnummer 0528-200208.

Is de datum van sollicitatiegesprekken al bekend, zodat ik hier rekening mee kan houden in de agenda?

Jazeker, 28 juni 2019 zullen de sollicitatiegesprekken plaatsvinden. Rond 24 juni mag je verwachten dat de NNCZ jou laat weten of jij hiervoor uitgenodigd wordt.

Wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe Bestuurssecretaris / Senior beleidsadviseur!

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.