Samen van waarde

Verzorgenden IG

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

Voor ons werkgebied Noordbroek e.o. zijn wij op zoek naar:

Verzorgenden IG

Uren in overleg


Functiebeschrijving: 
De medewerker verleent zorg vanuit de zorgvisie en het individuele zorgleefplan aan de zorgvragers waarbij het bieden van structuur en veiligheid in de woon- en leefsituatie de uitgangspunten zijn. Tevens levert de medewerker een bijdrage aan de organisatie van het eigen werk en dat van het team. Men wordt ingezet voor ochtenddiensten, dagdiensten en/of avonddiensten. De functie is zowel voor intramuraal en extramuraal.

Functie-eisen:
– Je hebt een diploma Verzorgende IG of Ziekenverzorging
– Je hebt verantwoordelijkheidsbesef en kunt verstandig werken
– Je kunt respectvol omgaan met zorgvragers en collega’s
– Je bent in staat om samen te werken in je team waarbij je collegialiteit uitstraalt
– Je hebt kennis en/of ervaring in het werken met geautomatiseerde zorgplannen
– Je bent gekwalificeerd als BHV-er of bereid om je te laten scholen tot BHV-er

Wie ben jij:

Je bent gemotiveerd, creatief, klantgericht en beschikt over goede sociale vaardigheden. Je bent een doener, denker en verbinder en werkt graag samen met anderen, maar kan ook zelfstandig werken. Je bent flexibel en kan snel schakelen en weet humor op zijn waarde te schatten.

Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT:
Wat bieden wij? Een goed geregeld pakket van: salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de CAO VVT. Daarnaast een zorgvuldig en vitaal arbeidsomstandigheden pakket en een echte dynamische uitdaging. De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd met kans op een vast dienstverband. De functie is volgens FWG ingeschaald in functiegroep 35.

Sollicitaties:
Ben jij enthousiast geworden? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren!
Sollicitaties kunnen middels onderstaand formulier worden ingestuurd, onder vermelding van vacaturenummer NNCZ181226.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de afdeling P&O via telefoonnummer: 0528200208.

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.