Samen van waarde

Senior Verpleegkundige

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

Voor ons werkgebied Noordbroek zijn wij op zoek naar een:

Senior Verpleegkundige

28 tot 32 uur

 

Dat is interessant! Kan je meer vertellen over deze functie?
Als Senior Verpleegkundige geef je uitvoering aan het vastgestelde verpleeg- en behandelbeleid en draag je hiertoe zorg voor het begeleiden, verplegen en verzorgen van cliënten, waarbij de cliënt centraal staat en de regie heeft. Je coacht collega’s in het team in de uitvoering van de zorg, het opstellen van zorgleefplannen en in de doorgroei naar zelfstandigheid. Je vergroot de zichtbare betrokkenheid van de medewerkers bij het welzijn van de cliënt en zorgt ervoor dat de verleende zorg van het team voldoet aan de kwaliteitseisen en aan de gemaakte afspraken. Samen met het team werk je aan groei richting zelfstandigheid. Als Senior Verpleegkundige draag je de visie, missie en kernwaarden van de NNCZ: Samen, Verbinden, Kracht, Waardevol en Dichtbij uit én ben je in staat collega’s hierin te coachen.

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om aan de slag te gaan als Senior Verpleegkundige?
Allereerst heb jij minimaal een afgeronde MBO opleiding Verpleegkundige niveau 4 (BIG- geregistreerd) en meerdere jaren ervaring als Verpleegkundige. Jij beschikt over actuele kennis van de (ouderen)zorg in de volle breedte en hebt kennis en vaardigheden op het terrein van coaching. Jij bent in staat het zelf reflecterende en zelfsturende vermogen van collega’s optimaal te stimuleren en kan oplossingsgericht acteren op meerdere domeinen tegelijk zoals; wonen, welzijn en (complexe) zorg. Tevens beschik jij over een aanstekelijk enthousiasme, bent creatief, resultaatgericht en hebt oog voor continue groei van medewerkers en innovatie van processen. Wanneer jij daarnaast ook proactief bent, beschikt over probleemoplossend vermogen, een echte netwerker bent en om kunt gaan met tegengestelde belangen, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren op deze mooie functie!  

En als ik aan het werk ga als Senior Verpleegkundige, wat mag ik dan verwachten?
Wij bieden jou een dynamische, uitdagende functie binnen een mooie, groeiende en unieke organisatie waar jij je verder kan ontwikkelen. Uiteraard inclusief een goed geregeld arbeidsvoorwaardelijk pakket van o.a. salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de cao VVT. De arbeidsovereenkomst wordt je aangeboden voor onbepaalde tijd en de functie is volgens FWG ingeschaald in schaal 45.

Ik ben overtuigd! Waar kan ik solliciteren?
Dit kan door jouw sollicitatie direct te sturen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ200929 middels onderstaand formulier. Let op!  Dit kan tot 13 oktober 2020, laat deze unieke kans niet voorbij gaan. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 42.

En mocht ik nog vragen hebben, waar kan ik dan terecht?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anita Schuiten (Regisseur formele en informele zorg) via telefoonnummer 06-29447869 of via mail naar: anita.schuiten@nncz.nl. Je mag je natuurlijk ook altijd wenden tot de afdeling HR op telefoonnummer 0528-200208.

Wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe Senior Verpleegkundige!

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.