Samen van waarde

Assistent Wonen/ Assistent Wonen en Zorg

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

Voor ons werkgebied Noordbroek e.o. zijn wij op zoek naar een:

Assistent Wonen/Assistent Wonen en Zorg
uren in overleg

 

Functiebeschrijving:
Als Assistent Wonen biedt je ondersteuning bij de verschillende activiteiten op de woongroep. Dit doe je vanuit onze zorgvisie en het individuele zorgleefplan, waarbij het bieden van structuur en veiligheid in de woon- en leefsituatie de uitgangspunten zijn. Als Assistent Wonen en Zorg ondersteun je – naast de activiteiten op de woongroep –  in de dagelijkse ADL-taken.

Functie eisen:
– Voor de functie Assistent Wonen beschik je over een afgeronde opleiding op MBO-1 niveau. De functie Assistent Wonen en Zorg vereist een afgerond diploma Helpende niveau 2.
– Je hebt affiniteit met PG-bewoners
– Je bent in staat om respectvol om te gaan met zorgvragers en collega’s.
– Je vindt het leuk om bewoners te assisteren en te begeleiden in hun welzijn
– Je kunt de bewoners bijstaan op basis van hun ondersteuningsvragen

Wie ben jij:
Je bent gemotiveerd, creatief, klantgericht en beschikt over goede sociale vaardigheden. Je bent een doener, denker en verbinder en werkt graag samen met anderen, maar kan ook zelfstandig werken. Je bent flexibel en kan snel schakelen en weet humor op zijn waarde te schatten.

Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT:
Wat bieden wij? Salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de CAO VVT en overige arbeidsvoorwaarden, maar wat net zo belangrijk is een baan met uitdaging. De arbeidsovereenkomst is in de eerste instantie voor bepaalde tijd, met kans op een vast dienstverband. De arbeidsuren kunnen in overleg worden vastgesteld. De functie van Assistent Wonen is volgens FWG ingeschaald in functiegroep 20. De functie van Assistent Wonen en Zorg is ingeschaald in functiegroep 25.

Sollicitaties:
Ben jij enthousiast geworden? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren!
Sollicitaties kunnen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ181225 middels onderstaand formulier worden ingestuurd. Dit kan tot 7 januari 2019

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Liesbeth Mantel, na 2 januari 2019 (Gebiedsleidinggevende Noordbroek) via telefoonnummer: 0620110682.

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.