Samen van waarde

Keukenassistent

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde! 

 

De NNCZ is voor het werkgebied Hollandscheveld e.o. op zoek naar een:  

 

Keukenassistent 

4 uur per week 

 

Dat is interessant! Kan je meer vertellen over deze functie? 

Als keukenassistent assisteert je bij de afwas in de keuken, ondersteun je bij de bereiding van maaltijden en/of maaltijdcomponenten en draag je zorg voor portioneerwerkzaamheden. Je controleert de dagverse artikelen aan de hand van bestelbonnen, draagt zorg voor het volgens bestellijsten gereed maken van voedings- en dagversartikelen en je signaleert fouten en tekorten in het voorraadbeheer en rapporteert dit aan je leidinggevende. Verder distribueert je de broodartikelen en dagversartikelen naar de afdelingen, biedt de maaltijden aan de cliënten aan en presenteert en serveergerechten volgens afspraken en richtlijnen. 

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om aan de slag te gaan als Keukenassistent? 

Allereest heb je minimaal een relevant diploma op VMBO niveau, aangevuld met kennis van de doelgroep. Als je al werkervaring hebt in de ouderenzorg is dat zeker een pré. Je beschikt over goede communicatieve- en sociale vaardigheden, kunt zelfstandig werken op basis van instructies en bent fit, flexibel en vitaal. Tevens beschik jij over een aanstekelijk enthousiasme en humor, bent creatief, klantgericht en super gemotiveerd. Wanneer je daarnaast ook een doener, denker en verbinder bent, samen kan werken met anderen, maar ook zelfstandig kan werken, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren op deze mooie functie!    

En als ik aan het werk ga als Keukenassistent, wat mag ik dan verwachten? 

Wij bieden jou een dynamische, uitdagende functie binnen een mooie, groeiende en unieke organisatie waar jij je verder kan ontwikkelen. Uiteraard inclusief een goed geregeld arbeidsvoorwaardelijk pakket van o.a. salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de cao VVT. De arbeidsovereenkomst word je aangeboden voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband. De functie is volgens FWG ingeschaald in schaal 15. 

Ik ben overtuigd! Waar kan ik solliciteren? 

Dit kan door jouw sollicitatie direct te sturen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ191126. Sollicitaties kunnen middels onderstaand formulier worden ingestuurd. Let op!  Dit kan tot 9 december 2019, laat deze unieke kans niet voorbij gaan. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 51. 

En mocht ik nog vragen hebben, waar kan ik dan terecht? 

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Martin van den Bor (Senior Facilitair) via telefoonnummer: 0528-348248. Je mag je natuurlijk ook altijd wenden tot de afdeling HR op telefoonnummer 0528-200208.  

Wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe Keukenassistent in Hollandscheveld! 

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.