Samen van waarde

Huishoudelijk medewerker WMO

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

De NNCZ is voor het werkgebied Haren en omgeving op zoek naar een:

Huishoudelijk medewerker WMO


– bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband –
6 tot 9 uur per week

Functiebeschrijving:
Als huishoudelijk medewerker WMO verricht je alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot huishouden, schoonmaak en maaltijden op basis van de indicatie en het zorgleefplan. Daarnaast draag je zorg voor een verantwoord gebruik van schoonmaakmiddelen en schoonmaakapparatuur. Je stemt met de cliënt af omtrent de praktische invulling van de huishoudelijke zorg. Je signaleert bijzonderheden m.b.t. cliënten en meldt dit mondeling aan de leidinggevende. Als medewerker verleen je zorg vanuit de zorgvisie en het individuele zorgleefplan waarbij het bieden van structuur en veiligheid in de woon- en leefsituatie de uitgangspunten zijn. Tevens lever je een bijdrage aan de organisatie van het eigen werk en dat van het team.

Functie eisen:

  • Kennis op LBO/MBO 1 niveau op het gebied van civiele dienstverlening;
  • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken;
  • Verantwoordelijkheid kunnen dragen voor de uitvoering en kwaliteit van de werkzaamheden;
  • Flexibiliteit t.a.v. werktijden;
  • Stressbestendig/met werkdruk kunnen omgaan;
  • Respect als uitgangspunt hanteren in het werk;
  • Een positieve werkhouding.

Overige informatie:
De Noord Nederlandse Coöperatie van Zorgorganisaties (NNCZ) is werkzaam in Hoogeveen, Hollandscheveld, Haren, Noordbroek en Grijpskerk e.o. Voor meer informatie over onze organisatie, kijk op www.nncz.nl.

Nadere informatie:
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Magda Ros (Gebiedsleidinggevende Haren): Telefoonnummer: 06-11118327.

Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT:
Wat bieden wij? Salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de CAO VVT. Daarnaast een zorgvuldig en vitaal arbeidsomstandigheden pakket en een baan met uitdaging. De arbeidsovereenkomst is in de eerste instantie voor bepaalde tijd, met kans op een vast dienstverband. De functie is volgens FWG ingeschaald in functiegroep 10.

Sollicitaties:
Sollicitaties kunnen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ180401 tot 18 april 2018 middels onderstaand formulier worden ingestuurd.

Sollicitatiegesprekken:
De gesprekken vinden plaats in week 17 op 23 april a.s.

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.