Samen van waarde

Huishoudelijk medewerker WMO

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

 

De NNCZ is voor werkgebied Haren en omstreken per direct op zoek naar een:

                                                        

Huishoudelijk medewerker WMO

 (3 tot 4,5 uur per week)

 

Functiebeschrijving:

De medewerker verleent zorg vanuit de zorgvisie en het individuele zorgleefplan waarbij het bieden van structuur en veiligheid in de woon- en leefsituatie de uitgangspunten zijn. Tevens levert de medewerker een bijdrage aan de organisatie van het eigen werk en dat van het team.

 

Functie eisen:

  • Kennis op LBO/MBO niveau op het gebied van civiele dienstverlening
  • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken
  • Verantwoordelijkheid kunnen dragen voor de uitvoering en kwaliteit van de werkzaamheden
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Flexibiliteit t.a.v. werktijden
  • Stressbestendig/met werkdruk kunnen omgaan
  • Respect als uitgangspunt hanteren in het werk
  • Een positieve werkhouding

 

Overige informatie:

De Noord Nederlandse Coöperatie van Zorgorganisaties (NNCZ) is werkzaam in Hoogeveen, Hollandscheveld, Haren en Grijpskerk e.o. Je standplaats is Haren. Voor meer informatie over onze organisatie, kijk op www.nncz.nl.

Nadere informatie:

Pas jij in bovenstaand profiel dan nodigen wij je van harte uit om te reageren!

Voor meer informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Magda Ros-Bos, gebiedsleidinggevende,  tel.nr. 06-11118327.

 

Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT:

Wat bieden wij? Een goed geregeld pakket van: salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de CAO VVT. Daarnaast een zorgvuldig en vitaal arbeidsomstandigheden pakket en een echte dynamische uitdaging. De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd. De functie is volgens FWG ingeschaald in functiegroep 10.

 

Sollicitatie:

Sollicitaties kunnen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ170906 tot en met 24 september 2017 middels onderstaand formulier worden ingestuurd.

 

Sollicitatiegesprekken:

De gesprekken vinden plaats in week 40.

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *