Samen van waarde

Wijkverpleegkundige

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

Voor één van onze werkgebieden in Hoogeveen e.o. zijn wij op zoek naar een:

Wijkverpleegkundige

28 – 32 uur per week

 

Ben jij de Wijkverpleegkundige die buiten de gebruikelijke kaders durft te denken en vind je het leuk om je kennis in te zetten voor de juiste dienstverlening voor onze cliënten? Wellicht zoeken we jou dan wel!

Functiebeschrijving:
Als Wijkverpleegkundige houd je je bezig met het indiceren, organiseren, en uitvoeren van cliëntgebonden zorg. Je geeft uitvoering aan het vastgestelde verpleeg- en behandelbeleid en draagt hiertoe zorg voor het begeleiden, verplegen en verzorgen van cliënten waarbij de cliënt centraal staat en de regie heeft. Je maakt deel uit van een team en coacht collega’s in de uitvoering van de zorg op zorginhoud, op groei naar zelfstandigheid en het opstellen van de zorgleefplannen (d.m.v. OMAHA). Je onderhoudt op basis van het zorgleefplan een professionele relatie met cliënten. Als Wijkverpleegkundige draag je de visie, missie en kernwaarden van de NNCZ: Samen, Verbinden, Kracht, Waardevol en Dichtbij uit én ben je in staat collega’s hierin te coachen.

Functie-eisen:
– Een afgeronde opleiding HBO-V , aangevuld met kennis van de doelgroep en kennis en vaardigheden op het terrein van coaching. Je bent BIG-geregistreerd;
– Je bent op de hoogte van actuele en vakinhoudelijke ontwikkelingen;
– Je kunt oplossingsgericht acteren op meerdere domeinen tegelijk; wonen, welzijn en (complexe) zorg.

Wie ben jij?
Je kunt zelfstandig werken, bent pro-actief en beschikt over probleemoplossend vermogen, sociale vaardigheden, tact, empathisch vermogen en je kunt omgaan met tegengestelde belangen. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, je bent een echte netwerker, een collega die fit, flexibel en vitaal is. Je competenties zijn: coachende werkwijze, klantgericht handelen, samenwerken, resultaatgerichtheid en flexibel. Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto. Je bent stressbestendig en stelt prioriteiten (m.n. in een acute situatie). Je bent een doener, denker en verbinder en werkt graag samen maar kan ook zelfstandig werken. Je bent flexibel inzetbaar en kan snel schakelen en weet humor op zijn waarde te schatten.

Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT:
Wat bieden wij? Een goed geregeld pakket van: salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de CAO VVT. Daarnaast een zorgvuldig en vitaal arbeidsomstandigheden pakket en een echte dynamische uitdaging. De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. De functie is volgens FWG ingeschaald in functiegroep 50.

Sollicitaties
Ben jij enthousiast geworden? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren! Sollicitaties kunnen middels onderstaand formulier worden ingestuurd onder vermelding van vacaturenummer NNCZ190103. Dit kan tot 16 januari 2019

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Nathalie den Baas  (Gebiedsleidinggevende Krakeel) via telefoonnummer: 0623097804 of met Erna van de Molen (Gebiedsleidinggevende Centrum) via telefoonnummer: 0651870672.

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.