Samen van waarde

Verzorgende IG (Krakeel)

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

Voor ons werkgebied Krakeel zijn wij op zoek naar een:

Verzorgende IG

16 tot 20 uur

 

Dat is interessant! Kan je meer vertellen over deze functie?
Als Verzorgende IG verleen je zorg vanuit de zorgvisie en het individuele zorgleefplan aan de zorgvragers waarbij het bieden van structuur en veiligheid in de woon- en leefsituatie de uitgangspunten zijn. Je wordt ingezet voor ochtend-, dag-, avond- en/of nachtdiensten.

Jij draagt vol trots de visie, missie en kernwaarden van de NNCZ, namelijk “Samen, Verbinden, Kracht, Waardevol en Dichtbij” immers, samen zijn we van Waarde! Word jij onze nieuwe collega? 

 Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om aan de slag te gaan als Verzorgende IG?
Allereerst heb jij minimaal een afgeronde MBO opleiding Verzorgende IG of Ziekenverzorging, niveau 3. Jij beschikt over actuele kennis van de (ouderen) zorg in de volle breedte, waarbij werkervaring in een kleinschalige woonsetting een pré is. Daarnaast heb je affiniteit met de GGZ. Tevens beschik jij over een aanstekelijk enthousiasme en humor, bent creatief, klantgericht en super gemotiveerd. Het werken met geautomatiseerde zorgplannen gaat je makkelijk af en je bent gekwalificeerd BHV’er of bereid je hiertoe te laten scholen. Wanneer jij daarnaast ook een doener, denker en verbinder bent, samen kan werken met anderen, maar ook zelfstandig kan werken, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren op deze mooie functie!  

En als ik aan het werk ga als Verzorgende IG, wat mag ik dan verwachten?
Wij bieden jou een dynamische, uitdagende functie binnen een mooie, groeiende en unieke organisatie waar jij je verder kan ontwikkelen. Uiteraard inclusief een goed geregeld arbeidsvoorwaardelijk pakket van o.a. salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de CAO VVT. De arbeidsovereenkomst wordt je aangeboden voor onbepaalde tijd en de functie is volgens FWG ingeschaald in schaal 35.

Ik ben overtuigd! Waar kan ik solliciteren?
Dit kan door jouw sollicitatie direct te sturen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ201022 middels onderstaand formulier. Let op!  Dit kan tot 1 december 2020, laat deze unieke kans niet voorbij gaan. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 50 of 51.

En mocht ik nog vragen hebben, waar kan ik dan terecht?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nathalie den Baas (Gebiedsleidinggevende) op telefoonnummer 0623097804 of via mail naar nathalie.giezen@nncz.nl. Je mag je natuurlijk ook altijd wenden tot de afdeling HR op telefoonnummer 0528-200208.

Wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe Verzorgende IG in ons werkgebied Krakeel!

  Naam*

  E-mail adres *

  Telefoon*

  Vacaturenummer *

  Hoe heb je de vacature gevonden?*

  CV *

  Sollicitatiebrief *