Samen van waarde

Verzorgende IG en Verpleegkundigen, De Weide

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

Voor ons werkgebied De Weide zijn wij op zoek naar een:

 Verzorgende IG en Verpleegkundigen

– Uren in overleg –

 

Functiebeschrijving:
Wil je zelf bepalen wanneer je werkt? Dan hebben we een uitdagende baan als Verzorgende IG of verpleegkundige in de flexpoule van werkgebied de Weide in overleg met de roosterplanner deel je zelf je diensten in. Een mooie afwisselende baan voor zowel extra- als intramuraal.

Je verleent zorg vanuit de zorgvisie en het individuele zorgleefplan aan de zorgvragers waarbij het bieden van structuur en veiligheid in de woon- en leefsituatie de uitgangspunten zijn. Tevens lever je een bijdrage aan de organisatie van het eigen werk en dat van het team. Men wordt ingezet voor ochtenddiensten, dagdiensten en/of avonddiensten.                                                       

Functie-eisen:
– Diploma Verzorgende IG of Ziekenverzorging dan wel MBO-V;
– Verantwoordelijkheidsbesef en zelfstandig kunnen werken;
– Respectvolle omgang met zorgvragers en collega’s;
– Het kunnen werken in een team; Collegialiteit;
– Kennis en/of ervaring met het werken van geautomatiseerde zorgplannen;

Nadere informatie:
Pas jij in bovenstaand profiel dan nodigen wij je van harte uit om te reageren! Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Heidy Haandrikman (gebiedsleidinggevende) via telefoonnummer: 0528-200270.

Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT:
Wat bieden wij? Een goed geregeld pakket van: salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de CAO VVT. Daarnaast een zorgvuldig en vitaal arbeidsomstandigheden pakket en een echte dynamische uitdaging. De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor bepaalde tijd, met de intentie deze te verlengen voor onbepaalde tijd. De functie van verzorgende IG is volgens FWG ingeschaald in functiegroep 35. Wanneer je in het bezit bent van een diploma Verpleegkundige dan word je ingeschaald in functiegroep 40.

Sollicitaties:
Sollicitaties kunnen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ190131 middels onderstaand formulier worden ingestuurd.

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.