Samen van waarde

Verzorgende IG (alle werkgebieden)

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

Voor onze werkgebieden in Groningen en Hoogeveen e.o. zijn wij per direct op zoek naar (meerdere):

Verzorgende IG

Uren in overleg

 

Dat is interessant! Kan je meer vertellen over deze functie?
Als Verzorgende IG verleen je zorg vanuit de zorgvisie en het individuele zorgleefplan aan de zorgvragers waarbij het bieden van structuur en veiligheid in de woon- en leefsituatie de uitgangspunten zijn. Je wordt ingezet voor ochtend-, dag- en/of avonddiensten. Jij draagt vol trots de visie, missie en kernwaarden van de NNCZ, namelijk “Samen, Verbinden, Kracht, Waardevol en Dichtbij” immers, samen zijn we van Waarde! Word jij onze nieuwe collega? 

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om aan de slag te gaan als Verzorgende IG?
Allereerst heb jij minimaal een afgeronde MBO opleiding Verzorgende IG of Ziekenverzorging en beschik jij over actuele kennis van de zorg in de volle breedte. Tevens beschik jij over een aanstekelijk enthousiasme en humor, bent creatief, klantgericht en super gemotiveerd. Daarnaast gaat het werken met geautomatiseerde zorgplannen je makkelijk af. Wanneer jij daarnaast ook een doener, denker en verbinder bent, samen kan werken met anderen, maar ook zelfstandig kan werken, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren op deze mooie functie!   

En als ik aan het werk ga als Verzorgende IG, wat mag ik dan verwachten?
Wij bieden jou een dynamische, uitdagende functie binnen een mooie, groeiende en unieke organisatie waar jij je verder kan ontwikkelen. Uiteraard inclusief een goed geregeld arbeidsvoorwaardelijk pakket van o.a. salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de CAO VVT. De arbeidsovereenkomst wordt je aangeboden voor bepaalde tijd. De functie is volgens FWG ingeschaald in schaal 35.

Ik ben overtuigd! Waar kan ik solliciteren?
Dit kan door jouw sollicitatie direct te sturen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ201216 middels onderstaand formulier.

En mocht ik nog vragen hebben, waar kan ik dan terecht?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HR op telefoonnummer 0528-200208 of via mail naar: sollicitaties@nncz.nl.

Wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe Verzorgende IG in één van onze werkgebieden!

  • Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.