Samen van waarde

Verpleegkundige

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

De NNCZ is voor onze werkgebieden in Hoogeveen en Hollandscheveld op zoek naar een:

Verpleegkundige

Min. 24 en max. 28 uur per week

 

Functiebeschrijving:
Je wordt als Verpleegkundige ingezet in een mobiele team en zal ondersteuning verlenen op de diverse locaties in de werkgebieden te Hoogeveen en Hollandscheveld. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het zorgbeleid en het realiseren van voorwaarden voor goede en professionele zorg en ondersteuning. Daarnaast ben je het dagelijkse aanspreekpunt voor betrokken professionals, verwijzers en familie of naasten van cliënten. Samen met verzorgenden, facilitaire medewerkers en vrijwilligers zorg je voor een gastvrije omgeving, met oog voor individuele behoeften en wensen.

Functie-eisen:
– Je beschikt over een afgeronde MBO niveau 4 opleiding tot Verpleegkundige, aangevuld met kennis van de doelgroep. Je bent BIG-geregistreerd.

Wie ben jij:
Je kunt zelfstandig werken, bent pro-actief en beschikt over probleemoplossend vermogen, sociale vaardigheden, tact en empathisch vermogen. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, je bent een echte netwerker, een collega die fit, flexibel en vitaal is. Je competenties: klantgericht handelen, samenwerken, resultaatgerichtheid, flexibel en een coachende werkwijze.  Je bent stressbestendig en stelt prioriteiten (m.n. in een acute situatie); Je bent een doener, denker en verbinder en werkt graag samen maar kan ook zelfstandig werken. Je bent flexibel inzetbaar en kan snel schakelen en weet humor op zijn waarde te schatten.

Nadere informatie:
Pas jij in bovenstaand profiel dan nodigen wij je van harte uit om te reageren! Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Mieke van Eldik (Gebiedsleidinggevende) via telefoonnummer: 0528200285.

 Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT:
Wat bieden wij? Een goed geregeld pakket van: salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de CAO VVT. Daarnaast een zorgvuldig en vitaal arbeidsomstandigheden pakket en een echte dynamische uitdaging. De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd met kans op een vast dienstverband . De functie is volgens FWG ingeschaald in functiegroep 40.

Sollicitatie:
Sollicitaties kunnen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ190306, middels onderstaand formulier worden ingestuurd. 

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.