Samen van waarde

Verpleegkundige, Mobiel Team

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

Voor ons werkgebieden in Hoogeveen en Hollandscheveld e.o. zijn wij per direct op zoek naar een:

Verpleegkundige

(mobiele team)

24 tot 28 uur

Dat is interessant! Kan je meer vertellen over deze functie?
Als Verpleegkundige in ons mobiele team ondersteun je bij de zorg aan onze cliënten. Jij wordt ingezet in de avonddiensten, nachtdiensten en/of weekenddiensten. Tijdens deze diensten ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige inzet en uitvoering van handelingen die niet door de Verzorgende IG’ers gedaan kunnen worden. Tevens ben jij degene die de triage voorafgaand aan het contact met de behandelaar verricht; contacten met de behandelaar verlopen ook via jou. Daarnaast kun je naar eigen inzichten ondersteuningen bieden op de verschillende werkgebieden. Het betreft dan vaak begeleiding bij onrust, ziekte en/of contacten met familie waarbij de vraagstukken boven de deskundigheid of kennis van de aanwezige teamleden liggen. Heb jij hart voor zorg en ben jij die flexibele, daadkrachtige Verpleegkundige die de uitdaging ziet in het ondersteunen, coachen en begeleiden van de teams? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om aan de slag te gaan als Verpleegkundige?
Allereerst heb jij minimaal een afgeronde MBO opleiding niveau 4 tot Verpleegkundige, bij voorkeur met meerdere jaren ervaring in de zorg en uiteraard ben jij BIG geregistreerd. Jij beschikt over actuele kennis en hebt ervaring met het werken van geautomatiseerde zorgplannen. Daarnaast beschik je over een helikopterview, ben je handelingsbekwaam en beschik je over coachende vaardigheden. Tevens beschik jij over een aanstekelijk enthousiasme, bent creatief, collegiaal, zelfstandig met een gezonde dosis verantwoordelijkheidsbesef. Wanneer jij daarnaast ook pro-actief bent, beschikt over probleemoplossend vermogen, een echte netwerker bent en om kunt gaan met tegengestelde belangen, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren op deze mooie functie!   

En als ik aan het werk ga als Verpleegkundige, wat mag ik dan verwachten?
Wij bieden jou een dynamische, uitdagende functie binnen een mooie, groeiende en unieke organisatie waar jij je verder kan ontwikkelen. Uiteraard inclusief een goed geregeld arbeidsvoorwaardelijk pakket van o.a. salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de cao VVT. De arbeidsovereenkomst wordt je aangeboden voor onbepaalde tijd. De functie is volgens FWG ingeschaald in schaal 40.

Ik ben overtuigd! Waar kan ik solliciteren?
Dit kan door jouw sollicitatie direct te sturen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ201031 middels onderstaand formulier. Laat deze unieke kans niet voorbij gaan.

En mocht ik nog vragen hebben, waar kan ik dan terecht?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mieke van Eldik (Gebiedsleidinggevende) op telefoonnummer 06-57602897 of via mail naar: mieke.vaneldik@nncz.nl. Je mag je natuurlijk ook altijd wenden tot de afdeling HR op telefoonnummer 0528-200208.

Wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe MOB Verpleegkundige in Hoogeveen en Hollandscheveld e.o.!

  Naam*

  E-mail adres *

  Telefoon*

  Vacaturenummer *

  Hoe heb je de vacature gevonden?*

  CV *

  Sollicitatiebrief *

  Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.