Samen van waarde

Humanistisch geestelijk verzorger

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en in wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde.

Voor meerdere vestigingen van het Jannes van der Sleedenhuis, zijn wij in verband met het vertrek van een van de huidige geestelijk verzorgers,  zo spoedig mogelijk op zoek naar een:

Humanistisch geestelijk verzorger

voor 16-20 uur per week

 

Functiebeschrijving:
– Geestelijke begeleiding/ondersteuning van bewoners en familie/naasten; individueel of in groepsverband.
– Ondersteuning aan medewerkers en teams op het gebied van mentaal welbevinden, zingeving en ethiek.
– Bijdrage leveren aan een goed woon-, werk- en leef- en leerklimaat.

Functie-eisen:
– Een afgeronde opleiding aan de Universiteit voor Humanistiek.
– Affiniteit en ervaring met de thema’s zoals ouder worden, ouderenzorg, mentaal welbevinden, zorg voor mensen met dementie
– Een creatieve, ondernemende en vernieuwende denkwijze met betrekking tot de invulling van de functie.

Overige informatie:
Door ontwikkelingen in de zorg en de veranderingen in onze organisatie is er in korte tijd veel veranderd. Daarbij is de invulling van de functie ook veranderd, door bv. grotere kwetsbaarheid van bewoners. Voor de geestelijke verzorging zien wij ook een taak weggelegd op het gebied van meedenken over thema’s die binnen de organisatie aandacht verdienen. Te denken valt aan de volgende thema’s thuis zijn/voelen, eenzaamheid, visie op ouder worden, zorg, hulpverlening, verlieservaringen, rouwverwerking en palliatieve zorgverlening.

Nadere informatie:
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Nannie Bos, humanistisch geestelijk verzorger, tel.nr. 06-53375641 of Roeli Mossel, Raad van Bestuur, tel.nr. 06-51718359. Meer organisatie-informatie is terug te vinden op www.nncz.nl.

Arbeidsvoorwaarden:
In eerste instantie betreft het een dienstverband van 1 jaar, bij gebleken geschiktheid kan dit leiden tot een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens cao VVT.  De functie is volgens FWG ingeschaald in functiegroep 60.

Sollicitatie:
Sollicitaties onder vermelding van vacaturenummer NNCZ190221 kunnen tot uiterlijk 3 maart a.s. middels onderstaand formulier worden ingestuurd.

Sollicitatiegesprekken:
De eerste gesprekken vinden plaats op 15 maart a.s.

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.