Samen van waarde

Assitent Wonen en Zorg, mobiel team

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

De NNCZ is voor onze werkgebieden in Hoogeveen en Hollandscheveld e.o. op zoek naar een:

Assistent Wonen en Zorg

(mobiel team)

Dat is interessant! Kan je meer vertellen over deze functie?
Je wordt als Assistent Wonen en Zorg ingezet in het mobiele team en bent inzetbaar tijdens de nachturen voor de cliënten binnen de werkgebieden Hoogeveen en Hollandscheveld e.o. Als Assistent Wonen en Zorg ondersteun je cliënten om op eigen tijd aan de nachtrust te beginnen. Daarnaast bied je ondersteuning bij nachtelijke onrust en heb je een luisterend oor. Je schakelt met de aanwezige Verzorgende IG, waardoor je er nooit alleen voor staat. Dit doe je vanuit onze zorgvisie en het individuele zorgleefplan, met het bieden van structuur en veiligheid in de woon- leefsituatie als uitgangspunten. Jij draagt vol trots de visie, missie en kernwaarden van de NNCZ, namelijk “Samen, Verbinden, Kracht, Waardevol en Dichtbij” immers, samen zijn we van Waarde!

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om aan de slag te gaan als Assistent Wonen en Zorg?

Allereerst heb jij minimaal een afgeronde MBO opleiding Helpende niveau 2. Jij beschikt over actuele kennis van de (ouderen)zorg in de volle breedte, waarbij werkervaring in een kleinschalige woonsetting een pré is. Tevens beschik jij over een aanstekelijk enthousiasme en humor, bent flexibel, klantgericht en super gemotiveerd. Wanneer jij daarnaast ook een doener, denker en verbinder bent, samen kan werken met anderen, maar ook zelfstandig kan werken, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren op deze mooie functie!   

En als ik aan het werk ga als Assistent Wonen en Zorg, wat mag ik dan verwachten?
Wij bieden jou een dynamische, uitdagende functie binnen een mooie, groeiende en unieke organisatie waar jij je verder kan ontwikkelen. Uiteraard inclusief een goed geregeld arbeidsvoorwaardelijk pakket van o.a. salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de cao VVT. De arbeidsovereenkomst wordt je aangeboden voor bepaalde tijd met kans op een vast dienstverband. De huidige arbeidsvoorwaarden blijven van toepassing. De functie is volgens FWG ingeschaald in schaal 25.

Ik ben overtuigd! Waar kan ik solliciteren?
Dit kan door jouw sollicitatie direct te sturen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ201102. Laat deze unieke kans niet voorbij gaan!

En mocht ik nog vragen hebben, waar kan ik dan terecht?
Voor meer informatie kun contact opnemen met Mieke van Eldik (Gebiedsleidinggevende) op telefoonnummer 06-57602897 of per mail naar: mieke.vaneldik@nncz.nl. Daarnaast kun je voor meer informatie terecht bij de overige gebiedsleidinggevenden. Je mag je natuurlijk ook altijd wenden tot de afdeling HR op telefoonnummer 0528-200208.

Wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe Assistent Wonen en Zorg in Hoogeveen en Hollandscheveld e.o.!

  Naam*

  E-mail adres *

  Telefoon*

  Vacaturenummer *

  Hoe heb je de vacature gevonden?*

  CV *

  Sollicitatiebrief *

  Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.