Samen van waarde

Verpleegkundige

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

Voor ons werkgebied Hollandscheveld e.o. zijn wij per 1 januari 2021 voor onze afdeling Eerstelijns verblijf (ELV) op zoek naar een:

 Verpleegkundige

 24 uur

Deze afdeling biedt zorg aan herstel-, respijt- en ziekenhuisverplaatste zorg. Door deze tijdelijke ondersteuning van en zorg aan onze gasten zijn zij in staat langer thuis te kunnen blijven wonen. Terugkeer naar de eigen woonomgeving staat centraal. De zorg en ondersteuning wordt geboden door een klein team van medewerkers (veelal verpleegkundigen) en vrijwilligers, samen met huisartsen, fysiotherapeuten, eventuele mantelzorgers en andere disciplines. 

De specifieke zorg- en ondersteuningsvragen van onze gasten die hier tijdelijk verblijven vragen om deskundige, professionele en zelfstandige medewerkers. Wij zoeken dan ook een collega die samen met ons hiervoor verantwoordelijkheid neemt. Spreekt het jou aan om deze vorm van herstelzorg te verlenen, dan zoeken we jou!

Dat is interessant! Kan je meer vertellen over deze functie?
Je wordt ingezet als Verpleegkundige op de afdeling Eerstelijns Verblijf (ELV). Dit is de afdeling met kort verblijf/herstel zorg en is zeer dynamisch. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het zorgbeleid en het realiseren van voorwaarden voor goede en professionele herstelgerichte zorg en ondersteuning. Daarnaast ben je het dagelijkse aanspreekpunt voor betrokken professionals, verwijzers en familie of naasten van cliënten. Samen met verzorgenden, facilitaire medewerkers en vrijwilligers zorg je voor een gastvrije omgeving, met oog voor individuele behoeften en wensen.

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om aan de slag te gaan als Verpleegkundige?
Allereerst heb je een diploma Verpleegkundige Niveau 4 (BIG geregistreerd) en hebt werkervaring in de ouderenzorg en/of revalidatiezorg (is een pré). Je hebt kennis van/ vaardig in verpleegtechnisch handelen en je hebt goede communicatieve- en sociale vaardigheden. Je bent zelfstandig en kunt methodisch handelen en werken. Je bent in het bezit van de volgende competenties: klantgericht handelen, samenwerken, resultaatgerichtheid, flexibel en een coachende werkwijze. Daarnaast ben je stressbestendig en kun je prioriteiten stellen in een acute situatie.

En als ik aan het werk ga als Verpleegkundige, wat mag ik dan verwachten?
Wij bieden jou een dynamische, uitdagende functie binnen een mooie, groeiende en unieke organisatie waar jij je verder kan ontwikkelen. Uiteraard inclusief een goed geregeld arbeidsvoorwaardelijk pakket van o.a. salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de cao VVT. De arbeidsovereenkomst wordt je aangeboden voor onbepaalde tijd. De functie is volgens FWG ingeschaald in schaal 40.

Ik ben overtuigd! Waar kan ik solliciteren?
Dit kan door jouw sollicitatie direct te sturen onder vermelding van vacaturenummer 
NNCZ201112 middels onderstaand formulier. Let op! Dit kan tot 25 november 2020. Laat deze unieke kans niet voorbij gaan. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 49.

En mocht ik nog vragen hebben, waar kan ik dan terecht?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Heidy Haandrikman (Gebiedsleidinggevende) op telefoonnummer 06-82077426 of via mail naar: heidy.haandrikman@nncz.nl. Je mag je natuurlijk ook altijd wenden tot de afdeling HR op telefoonnummer 0528-200208.

Wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe Verpleegkundige in ons werkgebied Hollandscheveld e.o.!

  Naam*

  E-mail adres *

  Telefoon*

  Vacaturenummer *

  Hoe heb je de vacature gevonden?*

  CV *

  Sollicitatiebrief *