Samen van waarde

Professional (dag)activiteiten

De dorpscoöperatie Hollandscheveld Verbindt en de NNCZ zijn voor het dorp Hollandscheveld e.o. op zoek naar een enthousiaste professional die zich gaat bezig houden met de begeleiding van mensen die ondersteuning nodig hebben bij contact, daginvulling, zinvol bezig zijn etc. Activiteiten die anders zijn dan in een traditionele dagbesteding en passen bij de diverse wensen en mogelijkheden van meerdere doelgroepen. Klinkt dat interessant? Dan ben jij wellicht onze:

Enthousiaste, doortastende professional (dag)activiteiten

16 uur 

In deze nieuwe functie staat deskundigheid op het gebied van groepsbegeleiding, welzijn en innovatieve dagbesteding centraal. Samen met de coördinator zet jij je kennis en ervaring in om invulling te geven aan zinvolle en passende (dag)activiteiten voor bewoners uit het dorp Hollandscheveld e.o.

Dat is interessant! Kan je meer vertellen over deze functie?
In deze functie werk je mee aan de organisatie van een nieuwe vorm van dagbesteding vanuit de behoefte en wensen van de verschillende dorpsbewoners. Alle doelgroepen en leeftijdscategorieën komen samen voor verschillende activiteiten in ons ontmoetingscentrum binnen Woonzorgcentrum Beatrix. Voor de ene persoon betekent dit meedoen aan een georganiseerde groepsactiviteit, voor de ander samenwerken in de keuken, tuin met collega’s of collega vrijwilligers. Samen met de dorpscoöperatie, dorpsbewoners, vrijwilligers en andere partijen die actief zijn in het dorp, organiseer je diverse dagbestedingsactiviteiten, voor individuen en/of groepen. Activiteiten die bijdragen aan sociale binding, participatie en van betekenis zijn. Je werkt mee aan totstandkoming en uitvoering van een nieuw programma aan activiteiten. Je vergroot zichtbaar de betrokkenheid van medewerkers bij het welzijn van de deelnemers aan de verschillende activiteiten.

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om aan de slag te gaan?
Allereerst heb jij minimaal een afgeronde opleiding op mbo 4 niveau, bijvoorbeeld  in de richting van sociaal -of agogisch werk en meerdere jaren werkervaring in het uitvoeren van activiteiten en- of nieuwe initiatieven. Jij hebt affiniteit met -en actuele kennis van de (ouderen) zorg. Je beweegt je gemakkelijk in het dorp Hollandscheveld en tussen de dorpsbewoners en de verschillende doelgroepen in de dagbesteding. Verder beschik jij over een aanstekelijk enthousiasme, bent creatief en resultaatgericht. Je hebt oog voor de verschillende wensen van mensen. Je bent creatief en een netwerker pur sang. Je kracht ligt in het verbinden van diverse mensen. Wanneer je ook nog  het verschil kunt maken door de wensen en behoeften van onze mensen te vertalen naar een prachtig aanbod van diverse vernieuwende activiteiten, nodigen we jou van harte uit te solliciteren!

En als ik aan het werk ga als professional (dag)activiteiten, wat mag ik dan verwachten?
Wij bieden jou een dynamische, uitdagende functie binnen een mooie, groeiende en unieke organisatie waar jij je verder kan ontwikkelen. Uiteraard inclusief een goed geregeld arbeidsvoorwaardelijk pakket van o.a. salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de cao VVT. De arbeidsovereenkomst wordt je aangeboden voor onbepaalde tijd en de functie is volgens FWG ingeschaald in schaal 35.

Ik ben overtuigd! Waar kan ik solliciteren?
Dit kan door jouw sollicitatie direct te sturen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ200517 middels onderstaand formulier. Let op!  Dit kan tot 31 mei 2020, laat deze unieke kans niet voorbij gaan. De gesprekken zullen plaatsvinden in week 24.

En mocht ik nog vragen hebben, waar kan ik dan terecht?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Heidy Haandrikman (gebiedsleidinggevende) op telefoonnummer 06-82077426 of via mail naar: heidy.haandrikman@nncz.nl. Je mag je natuurlijk ook altijd wenden tot de afdeling HR op telefoonnummer 0528-200208.

Wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe professional (dag)activiteiten in ons werkgebied Hollandscheveld e.o.!

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.