Samen van waarde

Helpende

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Burgers willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

De NNCZ is voor het werkgebied Haren op zoek naar een:

  Helpende
 
voor 20 tot 24 uur per week

Functiebeschrijving:

De medewerker verleent zorg vanuit de zorgvisie en het individuele zorgleefplan, waarbij het bieden van structuur en veiligheid in de woon- en leefsituatie de uitgangspunten zijn. Tevens levert de medewerker een bijdrage aan de organisatie van het eigen werk en dat van het team.

Functie-eisen:

  • Diploma Helpende niveau 2;
  • affiniteit met PG bewoners;
  • respectvolle omgang met zorgvragers en collega’s;
  • het kunnen werken in een team;
  • collegialiteit, zelfstandigheid, meedenkend, verantwoordelijkheidsbesef;
  • werkervaring in een kleinschalige woonsetting is een pre.

Nadere informatie:

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Magda Ros Gebiedsleidinggevende Haren: telefoonnummer: 06-11118327.

Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT:

Wat bieden wij? Een goed geregeld pakket van: salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de CAO VVT. Daarnaast een zorgvuldig en vitaal arbeidsomstandigheden pakket en een echte dynamische uitdaging. De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd met kans op een vast dienstverband. De functie is volgens FWG ingeschaald in functiegroep 25.

Sollicitaties:

Sollicitaties kunnen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ180205  tot uiterlijk 16 februari 2018 middels onderstaand formulier worden ingestuurd.

Sollicitatiegesprekken:

De gesprekken vinden plaats in week 8 op 23 februari 2018.

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.