Samen van waarde

Wijkverpleegkundige

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

Voor ons werkgebied Haren e.o. zijn wij op zoek naar een:

Wijkverpleegkundige

24 tot 28 uur

Dat is interessant! Kan je meer vertellen over deze functie?
Als Wijkverpleegkundige houd je je bezig met het indiceren, organiseren, en uitvoeren van cliëntgebonden zorg. Je geeft uitvoering aan het vastgestelde verpleeg- en behandelbeleid en draagt hiertoe zorg voor het begeleiden, verplegen en verzorgen van cliënten waarbij de cliënt centraal staat en de regie heeft. Je maakt deel uit van een team en coacht collega’s in de uitvoering van de zorg op zorginhoud, op groei naar zelfstandigheid en het opstellen van de zorgleefplannen (d.m.v. OMAHA). Je onderhoudt op basis van het zorgleefplan een professionele relatie met cliënten. Als Wijkverpleegkundige draag je de visie, missie en kernwaarden van de NNCZ: Samen, Verbinden, Kracht, Waardevol en Dichtbij uit én ben je in staat collega’s hierin te coachen.

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om aan de slag te gaan als Wijkverpleegkundige?
Allereerst heb jij minimaal een afgeronde HBO-V opleiding, aangevuld met kennis van de doelgroep. Daarnaast heb jij kennis en vaardigheden op het terrein van coaching en ben je BIG-geregistreerd. Je bent op de hoogte van actuele en vakinhoudelijke ontwikkelingen en je kunt oplossingsgericht acteren op meerdere domeinen tegelijk: wonen, welzijn en (complexe) zorg. Tevens beschik je over goede sociale vaardigheden en ben je flexibel inzetbaar en stressbestendig.  Wanneer jij daarnaast ook een doener, denker en verbinder bent, samen kan werken met anderen, maar ook zelfstandig kan werken, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren op deze mooie functie!

En als ik aan het werk ga als Wijkverpleegkundige, wat mag ik dan verwachten?
Wij bieden jou een dynamische, uitdagende functie binnen een mooie, groeiende en unieke organisatie waar jij je verder kan ontwikkelen. Uiteraard inclusief een goed geregeld arbeidsvoorwaardelijk pakket van o.a. salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de CAO VVT. De arbeidsovereenkomst wordt je aangeboden voor onbepaalde tijd. De functie is volgens FWG ingeschaald in schaal 50.

Ik ben overtuigd! Waar kan ik solliciteren?
Dit kan door jouw sollicitatie direct te sturen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ200312 middels onderstaand formulier. Laat deze unieke kans niet voorbij gaan.

En mocht ik nog vragen hebben, waar kan ik dan terecht?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joost Dontje (Gebiedsleidinggevende) op telefoonnummer 06-10083202 of via mail naar: joost.dontje@nncz.nl. Je mag je natuurlijk ook altijd wenden tot de afdeling HR op telefoonnummer 0528-200208.

Wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe Wijkverpleegkundige in ons werkgebied Haren e.o.!

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.