Samen van waarde

Huishoudelijk medewerker, Thuiszorg

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

De NNCZ is voor ons werkgebied in Haren e.o. op zoek naar een:

Huishoudelijk medewerker

Thuiszorg

 6 uur

Dat is interessant! Kan je meer vertellen over deze functie?
Als huishoudelijk medewerker bij de cliënt thuis verricht je alle huishoudelijke werkzaamheden op basis van een beschikking van de gemeente. Je stemt met de cliënt af omtrent de praktische invulling van de huishoudelijke zorg. Je signaleert bijzonderheden m.b.t. de cliënt en meldt dit aan de wijkverpleegkundige. Heb jij hart voor zorg en ben jij die flexibele, daadkrachtige huishoudelijk medewerker die de uitdaging ziet in het ondersteunen van onze cliënten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om aan de slag te gaan als huishoudelijk medewerker?
Allereerst heb jij affiniteit met de zorg en beschik je over actuele kennis en hebt ervaring met huishoudelijke werkzaamheden. Tevens ben je creatief, collegiaal, zelfstandig met een gezonde dosis verantwoordelijkheidsbesef, flexibel t.a.v. werktijden en je hanteert respect als uitgangspunt in het werk. Wanneer jij daarnaast ook proactief bent en beschikt over probleemoplossend vermogen dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren op deze mooie functie!   

En als ik aan het werk ga als huishoudelijk medewerker, wat mag ik dan verwachten?
Wij bieden jou een dynamische, uitdagende functie binnen een mooie, groeiende en unieke organisatie waar jij je verder kan ontwikkelen. Uiteraard inclusief een goed geregeld arbeidsvoorwaardelijk pakket van o.a. salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de cao VVT. De arbeidsovereenkomst wordt je in eerste instantie aangeboden voor bepaalde tijd. De functie is volgens FWG ingeschaald in schaal 81 Hulp bij Huishouden.

Ik ben overtuigd! Waar kan ik solliciteren?
Dit kan door jouw sollicitatie direct te sturen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ200709 middels onderstaand formulier. Let op, dit kan tot 17 juli 2020. Laat deze unieke kans niet voorbij gaan. 

En mocht ik nog vragen hebben, waar kan ik dan terecht?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joost Dontje (Gebiedsleidinggevende Haren e.o.) op telefoonnummer 06-10083202  of via mail naar: joost.dontje@nncz.nl. Je mag je natuurlijk ook altijd wenden tot de afdeling HR op telefoonnummer 0528-200208.

Wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe huishoudelijk medewerker in ons werkgebied Haren e.o.!

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.