Samen van waarde

Assistent Wonen

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

Voor ons werkgebied Haren e.o. zijn wij per direct op zoek naar een:

Assistent Wonen

14 uur

Dat is interessant! Kan je meer vertellen over deze functie?
Als Assistent Wonen bied je ondersteuning bij de verschillende activiteiten op de woongroep. Dit doe je vanuit onze zorgvisie en het individuele zorgleefplan, waarbij het bieden van structuur en veiligheid in de woon- en leefsituatie de uitgangspunten zijn. Als Assistent Wonen draag je de visie, missie en kernwaarden van de NNCZ: Samen, Verbinden, Kracht, Waardevol en Dichtbij uit.

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om aan de slag te gaan als Assistent Wonen?
Allereerst heb je minimaal een MBO niveau 1 diploma en je hebt affiniteit met de (ouderen) zorg. Je kunt bewoners bijstaan op basis van hun ondersteuningsvragen en je vindt het leuk om hen te assisteren en te begeleiden in het welzijn. Daarnaast kun je respectvol omgaan met zorgvragers en collega’s en ben je flexibel inzetbaar. Je bent gemotiveerd, creatief, klantgericht en beschikt over goede sociale vaardigheden. Je bent een doener, denker en verbinder en werkt graag samen met anderen, maar kan ook zelfstandig werken. Je bent flexibel en kan snel schakelen en weet humor op zijn waarde te schatten.

En als ik aan het werk ga als Assistent Wonen, wat mag ik dan verwachten?
Wij bieden jou een dynamische, uitdagende functie binnen een mooie, groeiende en unieke organisatie waar jij je verder kan ontwikkelen. Uiteraard inclusief een goed geregeld arbeidsvoorwaardelijk pakket van o.a. salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de CAO VVT. De arbeidsovereenkomst wordt je aangeboden voor bepaalde tijd met kans op een vast dienstverband. De functie is volgens FWG ingeschaald in schaal 20.

Ik ben overtuigd! Waar kan ik solliciteren?
Dit kan door jouw sollicitatie direct te sturen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ200628 middels onderstaand formulier. Let op!  Dit kan tot 10 juli 2020, laat deze unieke kans niet voorbij gaan. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 29 op 14 en 15 juli.

En mocht ik nog vragen hebben, waar kan ik dan terecht?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joost Dontje (Gebiedsleidinggevende Haren e.o.) op telefoonnummer 06-10083202 of via mail naar: joost.dontje@nncz.nl. Je mag je natuurlijk ook altijd wenden tot de afdeling HR op telefoonnummer 0528-200208.

Wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe Assistent Wonen in ons werkgebied Haren e.o.!

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.