Samen van waarde

Vrijwilligerscoördinator

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

Voor ons werkgebied Grijpskerk zijn wij op zoek naar een:

Vrijwilligerscoördinator

  18 uur

Dat is interessant! Kan je meer vertellen over deze functie?
In deze functie houd je je bezig met het coördineren, realiseren en uitvoering geven aan het vrijwilligerswerk binnen de, door de NNCZ, aangegeven richtlijnen. Je draagt zorg voor een goede samenwerking en afstemming tussen vrijwilligers en beroepskrachten. Je legt eventuele samenwerkingsproblemen tussen vrijwilligers en beroepskrachten voor aan de betreffende gebiedsleidinggevende en bemiddelt hierin. Je bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van vrijwilligers en zorgt voor de plaatsing en introductie binnen de organisatie. Daarnaast begeleid je vrijwilligers bij hun taakuitvoering en besteed je aandacht aan de individuele belangen. Je onderhoudt contacten met verschillende maatschappelijke instanties en deelt mee aan vergaderingen. Tevens verzorg je de roosters van de vrijwilligers en ben je verantwoordelijk voor de administratie. In Grijpskerk en omgeving werkt de NNCZ nauw samen met de dorpscoöperatie. Binnen de Nieuwe Wierde is een multifunctioneel centrum voor het dorp gevestigd, waar alle inwoners van Grijpskerk e.o. welkom zijn en gebruik kunnen maken van voorzieningen als restaurant, bibliotheek, fysiotherapie etc. Ook het verbinden van informele zorg (geleverd door mantelzorgers, vrijwilligers en dorpsgenoten) en professionele zorg kan door deze intense samenwerking goed worden vormgegeven, waardoor we samen tot meer in staat zijn dan ieder voor zich. Als vrijwilligerscoördinator ben jij hierin een verbindende schakel.

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om aan de slag te gaan als Vrijwilligerscoördinator?
Allereerst beschik je over een afgeronde opleiding SPH of SPW niveau 4 en heb je relevante werkervaring op het gebied van vrijwilligerswerk. Kennis van computers (Office), databases en social media is een vereiste. Je bent in staat om verschillende werkzaamheden van de diverse onderdelen binnen de organisatie met elkaar in verband te brengen. Tevens ben jij in staat om problemen op de lossen, initiatieven te nemen en voorstellen te doen ten aanzien van vrijwilligerswerk. Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid met het oog op rapportage en de diverse in- en externe contacten. Wanneer jij daarnaast ook nog nauwkeurig, oplettend en integer bent, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren op deze mooie functie!

En als ik aan het werk ga als Vrijwilligerscoördinator, wat mag ik dan verwachten?
Wij bieden jou een dynamische, uitdagende functie binnen een mooie, groeiende en unieke organisatie waar jij je verder kan ontwikkelen. Uiteraard inclusief een goed geregeld arbeidsvoorwaardelijk pakket van o.a. salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de CAO VVT. De arbeidsovereenkomst wordt je aangeboden voor bepaalde tijd met kans op een vast dienstverband. De functie is volgens FWG ingeschaald in schaal 40.

Ik ben overtuigd! Waar kan ik solliciteren?
Dit kan door jouw sollicitatie direct te sturen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ201113 middels onderstaand formulier. Let op! Dit kan tot 1 december 2020 dus laat deze unieke kans niet voorbij gaan. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 49.

En mocht ik nog vragen hebben, waar kan ik dan terecht?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carla van de Valk (leidinggevende) op carla.vandervalk@nncz.nl. Je mag je natuurlijk ook altijd wenden tot de afdeling HR op telefoonnummer 0528-200208.

  Naam*

  E-mail adres *

  Telefoon*

  Vacaturenummer *

  Hoe heb je de vacature gevonden?*

  CV *

  Sollicitatiebrief *

  Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.