Samen van waarde

Verzorgende IG

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

De NNCZ is voor Woonzorgcentrum, De nieuwe Wierde en de Thuiszorg in het werkgebied Grijpskerk e.o. op zoek naar een:

Verzorgende IG

– Min 12 uur en max 18 uur –

 

Functiebeschrijving:
Je verleent zorg vanuit de zorgvisie en het individuele zorgleefplan aan de zorgvragers waarbij het bieden van structuur en veiligheid in de woon- en leefsituatie de uitgangspunten zijn. Tevens lever je een bijdrage aan de organisatie van het eigen werk en dat van het team. Je wordt ingezet voor ochtenddiensten, dagdiensten en/of avonddiensten.

Functie-eisen:
– Diploma Verzorgende IG of Ziekenverzorging;
– Verantwoordelijkheidsbesef en zelfstandig kunnen werken;
– Respectvolle omgang met zorgvragers en collega’s;
– Het kunnen werken in een team; Collegialiteit;
– Kennis en/of ervaring met het werken van geautomatiseerde zorgplannen;
– Gekwalificeerd zijn als BHV-er of bereid zich te laten scholen tot BHV-er.

Wie ben jij:
Je bent gemotiveerd, creatief, klantgericht en beschikt over goede sociale vaardigheden. Je bent een doener, denker en verbinder en werkt graag samen met anderen, maar kan ook zelfstandig werken. Je bent flexibel en kan snel schakelen en weet humor op zijn waarde te schatten

Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT:
Wat bieden wij? Een goed geregeld pakket van: salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de CAO VVT. Daarnaast een zorgvuldig en vitaal arbeidsomstandigheden pakket en een echte dynamische uitdaging. De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd met kans op een vast dienstverband. De functie is volgens FWG ingeschaald in functiegroep 35

Sollicitaties:
Enthousiast geworden? Dan kun je je vacature onder vermelding van vacaturenummer NNCZ190403 middels onderstaand formulier insturen. 
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Anita Schuiten (Regisseur zorg) op telefoonnummer: 0610231224.

 

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.