Samen van waarde

Flex medewerkers: Verzorgenden IG

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

De NNCZ is voor werkgebied Hollandscheveld en omstreken per direct op zoek naar:

Flex medewerkers: Verzorgenden IG

Functiebeschrijving:
Als Flex medewerker Verzorgende IG is het belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent en dat je snel kunt schakelen. Daarbij zijn verschillende vormen van flexibiliteit mogelijk, in nader overleg te bespreken. Je verleent zorg vanuit de zorgvisie en het individuele zorgleefplan aan de zorgvragers waarbij het bieden van structuur en veiligheid in de woon- en leefsituatie de uitgangspunten zijn. Tevens levert de medewerker een bijdrage aan de organisatie van het eigen werk en dat van het team. Je draagt de kernwaarden van de NNCZ: Samen, Verbinden, Kracht, Waardevol en Dichtbij uit.

Functie eisen:

 • Diploma Verzorgende IG niveau 3
 • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken;
 • Verantwoordelijkheid kunnen dragen binnen een kleinschalige woongroep en thuiszorg;
 • De visie van kleinschalig/ belevingsgericht werken kunnen uitdragen;
 • Respectvolle omgang met zorgvragers en collega’s;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Flexibiliteit t.a.v. werktijden;
 • Stressbestendig en met werkdruk kunnen omgaan;
 • Bereid om in de nachtdienst te werken;
 • Gekwalificeerd zijn als BHV-er of bereid zich te laten scholen tot BHV-er;
 • Respect als uitgangspunt hanteren in het werk.

Overige informatie:
De Noord Nederlandse Coöperatie van Zorgorganisaties (NNCZ) is werkzaam in Hoogeveen, Hollandscheveld, Haren, Noordbroek en Grijpskerk e.o. Je standplaats is Hollandscheveld. Voor meer informatie over onze organisatie, kijk op www.nncz.nl.

Nadere informatie:
Pas jij in bovenstaand profiel dan nodigen wij je van harte uit om te reageren! Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Onno Tijdeman, Gebiedsleidinggevende Hollandscheveld, mail: onno.tijdeman@nncz.nl

Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT:
Wat bieden wij? Een goed geregeld pakket van: salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de CAO VVT. Daarnaast een zorgvuldig en vitaal arbeidsomstandigheden pakket en een echte dynamische uitdaging. De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd. De functie is volgens FWG ingeschaald in functiegroep 35.

Sollicitaties:
Sollicitaties kunnen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ171219 middels onderstaande formulier worden ingestuurd.

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.