Samen van waarde

Verzorgenden IG & Verpleegkundigen

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

De NNCZ is voor werkgebied Noordbroek en omstreken per direct op zoek naar:

 Verzorgenden IG

&
Verpleegkundigen

Functiebeschrijving:
Als medewerker Verzorgende IG of Verpleegkundige is het belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent en dat je snel kunt schakelen. Daarbij zijn verschillende vormen van flexibiliteit mogelijk, in nader overleg te bespreken. Je vindt het leuk om proactief bezig te zijn vanuit je vakgebied. Je draagt de kernwaarden van de NNCZ: Samen, Verbinden, Kracht, Waardevol en Dichtbij uit.

Voor de functie van Verzorgende IG is een diploma van Verzorgende IG Niveau 3 vereist en voor de functie van Verpleegkundige, dien je in het bezit te zijn van diploma Verpleegkundige Niveau 4 (BIG geregistreerd).

Functie eisen:

  • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken;
  • Verantwoordelijkheid kunnen dragen binnen een kleinschalige woongroep en thuiszorg;
  • De visie van kleinschalig/ belevingsgericht werken kunnen uitdragen;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Flexibiliteit t.a.v. werktijden;
  • Stressbestendig en met werkdruk kunnen omgaan;
  • Respect als uitgangspunt hanteren in het werk.

Overige informatie:
De Noord Nederlandse Coöperatie van Zorgorganisaties (NNCZ) is werkzaam in Hoogeveen, Hollandscheveld, Haren, Noordbroek en Grijpskerk e.o. Je standplaats is Noordbroek. Voor meer informatie over onze organisatie, kijk op www.nncz.nl.

Nadere informatie:
Pas jij in bovenstaand profiel dan nodigen wij je van harte uit om te reageren! Voor meer informatie over een van de functies kun je contact opnemen met Carla van der Valk, Gebiedsleidinggevende Noordbroek, mail: carla.vandervalk@nncz.nl

Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT:
Wat bieden wij? Een goed geregeld pakket van: salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de CAO VVT. Daarnaast een zorgvuldig en vitaal arbeidsomstandigheden pakket en een echte dynamische uitdaging. De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd. Het salaris is afhankelijk van functie en werkervaring.

Sollicitaties:
Sollicitaties kunnen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ171017 middels onderstaande formulier worden ingestuurd.

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.