Samen van waarde

De NNCZ zoekt een Coach

De NNCZ maakt werk van goede en persoonsgerichte ondersteuning van onze cliënten. We stellen de cliënt centraal en willen zoveel mogelijk aansluiten bij de leefwereld en gewoontes van onze cliënten. We willen daarmee niet alleen goede zorg bieden, maar ook waarde toevoegen. We voelen daarin een gedeeld eigenaarschap: iedereen heeft een eigen rol en betekenis. Medewerkers, vrijwilligers, cliënten en naasten. Niet voor niets is ons motto: Samen van Waarde! We willen ons daarin ontwikkelen, door te leren mét en van elkaar.  Om dit proces te begeleiden en te inspireren zijn we op zoek naar een:

Coach

De coach die we zoeken helpt ons, op de werkvloer, verder te bouwen aan deze waardevolle zorg. Zij coacht medewerkers, individueel en als onderdeel van een team, in hun eigen en gezamenlijke zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Deze coach heeft oog voor individuele kwaliteiten en posities in het team van onze medewerkers, voor de dynamiek, voor de sterke punten die helpend zijn en gestimuleerd moeten worden. Kortom, een coach die vanuit een positieve, reflecterende en spiegelende manier medewerkers meeneemt in hoe onze zorg nog meer van waarde kan zijn: voor onze cliënten, voor onze medewerkers en voor onze omgeving.

Herken jij je in onze missie en past het coachen van medewerkers on the job bij jou? We informeren je graag over wat we voor ogen hebben en hoe de coach ons daarin kan helpen.

De coach die bij ons past bieden we een tijdelijke aanstelling (of opdracht) voor de periode van in eerste instantie 1 jaar, met een omvang van gemiddeld 20 uur per week. Onze voorkeur gaat uit naar een dienstverband, waarbij inschaling plaatsvindt in max. FWG 60. In het geval van een ZZP overeenkomst hanteren wij een max. tarief van €67,50 (incl. BTW).

Van coaches die op basis van een ZZP-overeenkomst bij ons aan de slag willen verwachten we in ieder geval:

  • Een door de fiscus erkende overeenkomst;
  • ID/ persoonsgegevens;
  • uittreksel KvK en BTW nummer indien van toepassing;
  • beroeps- en/of aansprakelijkheidsverzekering.

Neem contact op voor meer informatie!
Margriet Smith, regiomanager, 06 24404574 of margriet.smith@nncz.nl
Truus van den Berg, regiomanager, 06 57626738 of truus.vandenberg@nncz.nl

Sollicitaties kunnen onder vermelding van vacaturenummer: NNCZ171113 middels onderstaand formulier worden ingestuurd.

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.