Samen van waarde

Beleidsmedewerker

De NNCZ is een organisatie die wonen, welzijn en zorg met elkaar verbindt. Niet alleen met onze woonzorglocaties, maar ook met onze (thuis)zorg en ondersteuning in de wijken en dorpen hier omheen. We bouwen aan netwerken waarin formele en informele zorg zich met elkaar verbinden. Dát is wat ons onderscheidt en waarom we gewaardeerd worden. We werken daarbij samen met burgerinitiatieven in welke vorm dan ook, met gemeenten, huisartsen, collega zorg- en of welzijnsorganisaties en andere kernpartijen in een dorp of wijk. We geloven in het belang van samenwerken, het delen van eigenaarschap, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Samen zijn we van waarde, dat willen we mogelijk maken!

Ter versterking van onze ondersteunende afdeling Kwaliteit, Ontwikkeling en Beleid (KOB) zijn we op zoek naar een: 

Beleidsmedewerker (24 uur)

Wonen, Zorg en Welzijn

 

Samen met de senior-beleidsadviseur en de kwaliteitsmedewerker vorm je een team dat samen, maar ieder vanuit de eigen onderscheidende rol, bijdraagt aan de ondersteuning van onze zorg- en dienstverlening. Met aandacht voor kwaliteitszorg, beleidsontwikkeling, professionalisering en de groei in zelfstandigheid en toegevoegde waarde: van jou als medewerker, van de afdeling waar je deel van uitmaakt en van de organisatie als geheel.   

Functiebeschrijving:

Als beleidsmedewerker heb je oog voor ontwikkelingen in de sector, voor regelgeving en andere bepalende factoren en weet je die met elkaar te verbinden, te vertalen en te adresseren. Je signaleert ontwikkelpunten in beleid en dagelijkse praktijk en initieert, stimuleert of coördineert verbeterprojecten. Daarbij geef je gevraagd en ongevraagd advies en bent gesprekspartner vanuit met name inhoudelijke expertise. Je bent resultaatgericht en werkt planmatig: je weet wat je aan het doen bent en wat prioriteit verdient. Vanuit de ondersteunende en facilitaire rol heb je een belangrijke spilfunctie in het bewaken van voortgang, naleven van afspraken en onderlinge verbinding van mensen en processen. Je werkt zelfstandig en haalt het beste uit jezelf.

Wat vragen we van je:

  • Je hebt een afgeronde HBO- of WO opleiding op het gebied van zorg- en/of welzijn en/of beleid en management in de gezondheidszorg;
  • Je hebt kennis van de ouderenzorg in de volle breedte en bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen;
  • Je hebt aantoonbare werkervaring op het gebied van beleidsontwikkeling en advisering;
  • Planmatig/ projectmatig en resultaatgericht werken past bij jou;
  • Je verbindt je gemakkelijk met mensen, zowel binnen de organisatie als binnen externe netwerken;
  • Je weet een balans te vinden tussen je ondersteunende en faciliterende rol en anderzijds de organisatie brede ontwikkeling naar groei van zelfstandigheid, professionaliteit en regie (van zorgen voor, naar zorgen dat);
  • Je weet waar je goed in bent, maar ook waarin je nog zou willen ontwikkelen;

De organisatie:

De Noord Nederlandse Coöperatie van Zorgorganisaties (NNCZ) is gevestigd in Hoogeveen, Haren, Hollandscheveld, Grijpskerk en Noordbroek e.o. Voor informatie over onze organisatie kijk je op www.nncz.nl.

Nadere informatie:

Pas jij in het beschreven profiel, dan nodigen wij je van harte uit om te reageren! Voor meer informatie over de functie  of procedure kun je per mail contact opnemen met Ramon Snippe: ramon.snippe@nncz.nl of telefonisch: 06-10083202.

Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT:

We bieden een goed geregeld pakket van: salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de CAO VVT. Daarnaast een zorgvuldig en vitaal arbeids-omstandigheden pakket en een echte dynamische uitdaging. De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor de duur van 1 jaar, met de intentie deze te verlengen naar onbepaalde tijd. De functie is volgens FWG ingeschaald in functiegroep 55.

Sollicitaties:

Sollicitaties kunnen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ180402 tot 20 april 2018  middels onderstaand formulier worden ingestuurd.

Sollicitatiegesprekken:
De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 17 op 25 april 2018.

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.